Jovana Joksimović i Aleksandra Radović svet novine svet portal
Star

March 17, 2021 12:00

By

NE ŽALE PARA! Jovana i Željko izdvojili 250.000 evra za OVO!

Dok se većina njihovih kolega žali na finansijsku krizu, Jovana i Željko Joksimović kupili su dva nova automobila za koje su izdvojili čak 250.000 evra!

Jovana i Željko ne žale para!

Prema pisanju domaćih medija, Joksimović je ostao veran BMW-u koji je ranije imao, samo sada vozi najnoviji model iz serije 7, dok se njegova supruga Jovana navodno opredelila za džip iste marke koji je za klasu bolji od onog koji je vozila ranije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Jovana je uvek vozila dobre automobile. I kao devojka se trudila da ima skupa kola, ali i da ih često menja novim i boljim modelima. Isti takav je i Željko! Njemu je najbitnije da je auto udoban jer često putuje zbog posla. Čak i kad ima mogućnost da avionom ide na koncerte u inostranstvo, Željko radije putuje svojim kolima – kaže izvor za Informer i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Željko ne voli džipove, za njega je limuzina najbolja. Oduvek vozi samo limuzine, i to bira samo sive ili crne. Za razliku od njega, Jovana preferira džipove. Ona je izabrala bordo džip X7 od 120.000 evra, a Željko sivu, luksuznu limuzinu od 130.000 evra. Jovana je inače zadržala svog starog mezimca, takođe džip, ali godinu dana stariji model X6, dok je pevač prodao svoju dve godine staru crnu BMW limuzinu – zaključio je izvor.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ