Svet

15 Januara, 2021 20:00

NE ŽALI PARA! Duško obasipa ljubavnicu SKUPOCENIM POKLONIMA?

Duško Tošić našao se u žiži interesovanja kada je poput bombe odjeknula vest da se još uvek oženjeni fudbaler navodno viđa sa bivšom ženom muzičara Peđe Jovanovića Blizanca.

Fudbaler je obasipa skupocenim poklonima?

Prema pisanju domaćih medija, Duško je do ušiju zaljubljen u svoju ljubavnicu Anu Jovanović koju je navodno doveo da živi u blizini njegovog porodičnog doma na Dedinju. On je navodno Anu preselio iz stana u širem centru grada u iznajmljenu luksuznu nekretninu iz koje je svakodnevno na Instagram storiju postavljala fotografije kako vežba, kako se šminka, ali i uživa sa prijateljicama koje joj često dolaze u goste.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

Kako Kurir prenosi, Tošić je baš galantan prema svojoj izabranici kojoj je poklonio i džip marke BMW koji je platio neverovatnih 80.000 evra. Otkako je dobila ovaj poklon, dizajnerka kupaćih kostima navodno svuda ide tim automobilom. U jeku ovog skandala, Ana se odglasila putem Instagram storija i pokušala da demantuje vezu sa fudbalerom dok se Duško mudro brani ćutanjem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pedja Jovanovic (@pedjajovanovic_official)

Podsećanja radi, povodom Duškove i Anine afere nedavno se oglasio Anin bivši muž, muzičar Peđa Jovanović Blizanac, a evo šta je imao da kaže o vezi svoje nekadašnje izabranice sa poznatim fudbalerom.

Ana i ja nismo zajedno i nije moje da se petljam i komentarišem bilo šta. Ona i ja smo u super odnosima i uvek ćemo biti – rekao je Peđa za Kurir.

FOTO: RAJKO RISTIĆ