svet

26 Januara, 2016 20:02

Ne zna gde će pre: Posle Kanade Uroš Ćertić snima na Tajlandu sa Sigalom?!

uroš-certic-facebook

Kaskader i učesnik rijalitija Uroš Ćertić uskoro odlazi na Tajland gde će snimati film sa Stivenom Sigalom koji je nedavno boravio u Beogradu.

Ćertić koji se sa snimanja serije „The Arrow“ (Strela) vratio iz Kanade pre šest dana, za pulsonline.rs kaže da je saradnja sa Sigalom logična jer je sa glumcem sarađivao i ranije.

Ne bih detaljnije da govorim projektu , ali je tačno da me krajem februara očekuje snimanje sa Sigalom i put na Tajland. Sa njim sam snimio tri filma u Kanadi i jedan u Rumuniji. Baš smo onako OK. Dok je bio u Beogradu videli smo se, bio sam sa njim, njegovom ženom i decom na večeri i čujemo se redovno„, objašnjava Uroš koji je Sigalu svojevremeno poklonio brojanicu od koje se holivudska zvezda ne odvaja.

Na snimanju scena serije „Strela“ Ćertić je bio sa višestrukim svetskim prvakom u kik-boksu Majkl Mek Donaldom u sceni jurnjave motorima koja traje minut i čiji je budžet 100.000 dolara.

Snimanje je, naglašava Uroš, nosilo veliku odgovornost jer je sve rađeno bez prethodnih proba!

Kod nas ne zna mnogo ljudi za Mek Donalda, ali on je na Zapadu faca i veoma je poznat. Serija je prilično gledana. U toj sceni vozio sam motor treći u koloni, prvi motor je vozila neka plava glumica, dok je druga sedela iza nje. Jurili smo njih dve. U jednom trenutku glumica je trebalo da izvuče strelu i pogodi motoristu ispred mene koji je imao zadatak da se slupa. Oko sto metara pre padanja motora trebalo je da naletim na taj slupani motor. To je veliki rizik. Sve je moralo da izgleda prirodno i slučajno“, kaže Uroš.

On dodaje da u Srbiji potreba za kaskaderima nije velika kao na Zapadu.

Ne snimamo mi tu vrstu filmova, a naša kinematografija je prilično ograničena budžetom“, zaključuje Ćertić.

AUTOR: svet.rs

FOTO: facebook/uroscertic