Star

December 4, 2020 14:00

By

Neca Tik-Tok krije porodičnu TRAGEDIJU! Rođeni BRAT mu UMRO sa puškom u ruci!

Neca Tik-Tok deluje veselo, ali to je samo maska iza koje se krije velika tuga! Kako STAR saznaje, Neci je brat mlad preminuo i to je za tik-tokera tragedija koju nikada neće prevazići!

Majka Milena otkriva: “Neca mrzi oružje, zato se igrao sa lutkicama!”

– Neca je imao mnogo problema, najviše u osnovnoj školi kada su ga drugari šikanirali i maltretirali. On je jako sažaljiv jer zna kroz šta smo prošli kada mu je rođeni brat Danijel sa deset godina umro na pločniku ispred porodične kuće, kada je pucao iz vazdušne puške. Mi živimo u Kobalju kod Smedereva, to je malo mesto i sve se zna. A moj Neca je sve to teško podneo započinje priču Necina majka i nastavlja:

– Zna da mu je brat želeo vazdušnu pušku više od bilo koje igračke, ali pošto je bio maloletan, nije mogla da se kupi, jer nije mogla dozvola za nju da se dobije. Uzeo je od komšije i pucao. Taj pucanj ga je koštao života. Prepuklo mu je srce od prevelike napetosti. Neca ne voli da priča o toj tragediji koja nas je zadesila, čuva to u sebi, zato je malo i zatvoreniji za priču – drhtavim glasom nam je ispričala Necina majka Milena Lazić i objasnila zašto se njen sin nije igrao igračkama za dečake.

– Tada smo prošli pakao, a ja sam se mnogo razbolela. Neca je imao averziju i prema plastičnim igračkama pištoljima, puškama, ratnicima… Igrao se više sa nekim lutkicama, zbog čega su ga deca zavitlavala i pravila mu probleme. Moj Neca nije gej, imao je devojku u osmom razredu, pa posle u srednjoj školi. Sada nema, možda zbog te frizure koju ima, a možda i zato što je nežan. Ružno je što ga Janjuš naziva pogrdnim imenima, a moj sin na to ćuti i trpi. Teško mi je da to gledam kao majka. Volela bih da dobijem poziv da mu kažem da pokaže i on zube – kaže Milena koja se nada da će Neca izdržati i napade Bore Santane.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ PRINTSCREEN