Scandal

12 Jula, 2021 20:00

ŠOK! Necu ŠAMARALO obezbeđenje, završio u HITNOJ?!

Bivši učesnik „Zadruge” Nenad Lazić našao se u centru skandala kada je u medijima poput bombe odjeknula vest da se na zadrugarskoj žurci potukao sa bratom Pecom.

Neca završio u hitnoj!

Ovim povodom Neca se oglasio i otkrio šokantnu istinu. Naime, bivši zadrugar je ispričao da se nije sukobio sa bratom već da je problem imao sa momkom iz obezbeđenja koji je bez ikakvog razloga nasrnuo na njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lazić Nenad-Neca (@iamnecaa)

Nije istina da smo se Peca i ja tukli, nismo se čak ni svađali, imao sam problem sa jednim dečkom iz obezbeđenja koji mi je pretio iz nepoznatog razloga. Nakon kratke rasprave ušli smo u fizički sukob nakon kojeg sam pao na pod i nakon čega su usledili šamari kada mi je od siline udarca pukla usna – rekao je Neca za Espreso i dodao:

Bio sam izveden sa imanja nakon svega toga i to uz pretnje, a potom sam video i Pecu koji je dobio udarce u rebra. Otišli smo odmah u hitnu pomoć gde nam nisu ustanovili veće posledice, a danas se odmaramo – kaže Neca i zaključuje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lazić Nenad-Neca (@iamnecaa)

Mislim da nam je neko ozbiljno namestio ovu situaciju, naravno da sumnjam na jednu osobu, ali ne smem da govorim o tome jer nemam dokaze, laž je i da smo tokom prošle noći Peca i ja bili u alkoholisanom stanju.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ