Ćerka Lepog Miće
Scandal

5 Novembra, 2021 12:39

Nećete verovati za koju MOĆNU kompaniju radi ćerka Lepog Miće! Zarađuje bogatstvo, a otac ne sme da je spominje!

Lepi Mića ne sme da priča kako mu je ćerka Sara Pržulj veoma uspešna u inostranstvu i da radi za jednu od najvećih kompanija na svetu. Nećete verovati koja je to moćna kompanija za koju radi ćerka Lepog Miće radi!

Za ovu poznatu kompaniju radi ćerka Lepog Miće!

Iako je poznat kao pevač, se skroz prebacio na rijaliti programe, u kojima je postao vodeća zvezda, a Sara je već nekoliko godina u Americi, gde zarađuje velike pare, međutim njemu je ćerka zabrnila da o tome bilo što priča.

Sara ima 26 godina i ona je mlada i prepametna devojka. Ona je žena školovana i na mestu. Sara je dugo tražila posao preko, ali tek kada je pronašla radno mesto u „Guglu“, rešila je da ode. Mića i njena majka su bili presrećni. Izborila se za super mesto. Svi je gledaju kao profesionalca – počinje priču porodična prijateljica porodice Pržulj, za Informer, koja je odlično upućena u sva dešavanja još kad je Sara bila mala. Ona dalje priča kako Mićina mezimica zarađuje i da li pomaže svojima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miroslav Pržulj (@lepimica_)

Sara ima fantastična primanja, takva nema niko kod nas. Ona se izborila za odlično mesto u „Guglu“. Ona njima tamo održava sisteme i na raspolaganju im je 24 sata. Sve to košta papreno. Jeste da ne može da ima privatan život, da nema lutanja i pijančenja, nema momaka, nema putovanja, ali ima para. Sara živi san svakog mladog čoveka kod nas. Kompanija joj plaća stan, i to luks. Ne neki običan. Ima sve kod njih. Živi na savršenoj lokaciji. „Sve sam sama postigla, porodica je tu samo kao podrška, kao oslonac. Ja ih obožavam, ali ovde sam kao kraljica – rekla je ona jednom prilikom sagovornici. Ona dalje otkriva kako se Sara nosi sa Mićinim poslom i da li njene kolege znaju čime joj se tata bavi.

Ćerka Lepog Miće zarađuje bogatstvo!

Mića i njegova supruga su savršeno vaspitali Saru. Ona im čak i nudi novac ako im treba, ali Mića nikada ne bi dozvolio da uzme pare od ćerke. On lepo zarađuje od rijalitija, a Saru je podigao pametno, iškolovao i za nju nema zime. Njene kolege u Americi znaju da je njen tata u Srbiji poznata ličnost. Mića nikada nije bio kod nje u Americi, ali planira da ode – završava izvor Informera.

Lepi Mića je potvrdio ova saznanja.

Tačno je da je zaposlena tamo, ali to je sve što mogu da kažem – rekao je pevač.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ