Scandal

August 17, 2020 09:57

By

Neda Ukraden ROĐENDANSKI SPOT! Prava ljubav u SEDAMDESETOJ! (VIDEO)

“Da mi je neko rekao, kad sam počinjala karijeru da ću dočekati ove godine, u zdravlju, dobroj kondiciji i jos nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali, evo, ja sam najbolji demant te zablude o mladosti i starosti. Ujedno i dokaz činjenice da ako imas dobre temelje, odgoj, samosvest i energiju, kao i ljubav porodice, nikakve prepreke, nedaće, nesreće i problemi ne moraju biti razlog da se odustane od života, od rada i ljubavi”, kaže Neda Ukraden.

Novi SCANDAL! Tajni plan: OVAKO ĆE TANJA VRATITI SINOVE! Luna UCENJENA ZBOG POMIRENJA SA ANABELOM! Nole UGROZIO SEBI ŽIVOT! (VIDEO)

U čast ljubavi, na jubilarni rodjendan pop diva Neda Ukraden objavila je spot za numeru “Za pravu ljubav”,  koju je uradila u saradnji sa talentovanim i popularnim slovenačkim autorskim timom pod imenom “Raay music”, a sjajan tekst je uradio Neno Ninčević.
“Spot smo, zahvaljujući ljubaznosti opštine i Turističke organizacije Veliko Gradište, snimali u prelepom ambijentu tvrdjave Ram na Dunavu. Video je i ovog puta uradio Vedad Jašarević. Pesma je široka, lepa ljubavna priča, u mediteranskom pop maniru, kakvi su bili mnogi moji hitovi iz osamdesetih”.
Datum objavljivanja nije slučajan, a pevačica je rođendan dočekala sa svojim najmilijima u Lepetanima.
“Pesma se baš lepo slaže sa mojim rođendanskim raspoloženjem, koje je zaista ispunjeno pravom ljubavi. Iako sam planirala da svoj jubilarni rođendan proslavim sa širim krugom prijatelja i naravno u krugu porodice, zbog cele epidemiološke situacije biće to u krugu mojih najmilijih.  Kćerka, zet i troje unuka koji su moj najveći poklon i radost za moj rođendan”, rekla je Neda.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PROMO I YOUTUBE