neda ukraden
Star

2 Novembra, 2021 23:00

Neda Ukraden sve ispričala: „Bivši je mislio da ga PRAVIM BUDALOM i da ga VARAM!”

Neda Ukraden je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila detalje torture koju je proživljavala pored bivšeg partnera.

Neda Ukraden sve ispričala!

Naime, pevačica je otkrila da je partner pokušao da je udari, ali da nije želela da trpi psihičku, a kamoli fizičku torturu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Bilo je pokušaja, do duše pravdalo se to većom količinom alkohola. A šta ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita sujeta. On se čovek osetio ugroženim, mislio da ja njega pravim budalom, da ga varam ili da nekog drugog gledam – ispričala je Neda i istakla da pravdanje partneru nikada ne može i ne treba da bude opcija:

To „majke mi, nije istina“ i slično, ma, nikad u životu! Kad jednom počnete da se izvinjavate i da ubeđujete nekog gotovo, kraj samopouzdanja, kraj srećnog života. Vi ćete biti stalno krivi, osetićete grižu savest što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma, dajte molim vas! Još sad treba da se pravdam što mi je neko pomogao, kad sam došla i da li me je i ko pogledao – odsečno je rekla u emisiji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Podsečanja radi, Neda Ukraden je svojevremeno izjavila da je bila žrtva ucene i osudila je svaki vid nasilja za koji tvrdi da kreće od vaspitanja i porodice.

Suštinski problem je u odgoju, u odnosu majke i oca, tu leži tajna i odgovor. Ako vidite oca koji šamara i bije vašu majku, i vi ćete možda isto tako posegnuti za šamarima. Ta slika oca kao uzora će negde biti u podsvesti ili svesti deteta, zato treba voditi računa o tome kako se ponašate prema deci, pa tek onda kako se drugi ljudi ponašaju prema vašem detetu – izjavila je Neda.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ