nedeljni horoskop do 17. juna 2024. godine svet novine svet portal
Svet

June 10, 2024 13:00

By

Nedeljni horoskop do 17. juna: Dobra sedmica je pred vama, uspeh neće izostati

Nedeljni horoskop do 17. juna 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 17. juna koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Radite poslove koji prate trend. Trend u modi, muzici inače umetnosti. Možete očekivati pomoć osobe iz znaka Ribe koja će podržati sve vaše ideje i planove. Prate vas pozitivne okolnosti. Zbog toga nikako ne donosite brzoplete odluke. Od petka važno putovanje. Strelac ili Rak dobri saputnici. U ljubavi ste puni dobrog raspoloženja. Dobro slaganje. Organizujte večernji izlazak sa Vodolijom ili Vagom, prijaće vam društvo znakova koji su puni raspoloženja. Puni ste pozitivne energije. Zdravlje se popravlja.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 17. juna pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Sve oko sebe eliminišete što vam realno smeta. Važno je da ne komentarišete previše. Uradite posao najbolje kako znate i bićete zadovoljni vi lično i vaši saradnici. Proćićete kroz razne kritike ali bez većih uvreda. Saradnja sa vodenim znakovima vam može omogućiti da zaradite novac. U ljubavi morate da povedete račina o tome kome se poveravate. Ako tražite srodnu dušu a pored sebe imate prijatelja koje neko kome ne možete potpuno da verujete, onda se ipak zaustavite. Susret sa osobom iz bližeg okruženja će vas učiniti raspoloženim, ponovo nadahnutim da se emotivno pokrenete. Manje stresa tokom vikenda preporuka.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Spremate se da da napravite preokret u životu. Od srede imaćete šanse da se pokrenete ka novim poslovima koji traže pre svega dinamiku i kretanje. Pazite dok vozite, posebno na auto putu ili pregovarate u velikim korporacijama. Možete napraviti grešku ili vaš razgovor krene nekim čudnim putem rasprave. Morate da se zaustavite i to će onda doneti rezultat. Emotivno ćete biti zadovoljni vašim odnosom u braku. Ako ste sami onda je ova nedelja idealna za ljubav sa jednim povučenim Jarcem. Često patite od glavobolje.

RAK

Horoskopski znak Rak

Dobra sedmica pred vama. Uspeh neće izostati. Iako imate te strahove koji su negde realni za vas morate da se stabilizujete i prihvatite ponekad poraz ako je on realan faktor. Ukoliko tokom nedelje imate važan sastanak onda se okrenite saradnji sa Bikom jer će vam on dati najbolje savete. Rak u braku mora da promeni način komunikacije sa partnerom. Vi ste ili preterano nežni ili ste neko ko zna da bude posebno hladan. Teško vas je prepoznati. Slobodni neka se potrude više oko jedne Device. Česte nervoze stvaraju bol u donjem stomaku.

Nedeljni horoskop do 17. juna donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Nikako da mirujte. Vaše vreme tek dolazi. Novac vas čeka od petka ili vikend. Budite sigurni da možete biti vrlo uspešni samo ako stavite sve iza sebe a svoje ideje i rad na prvo mesto. Nije strašno da se odmorite malo ali je strašno da upadnete u neku zatvorenu atmosferu koja može samo da vam donese gubitak na svim poljima. Odlična nedelja je za ljubav. Ako ste sami, nećete biti dugo jer vam se već od četvrtka sprema  provod sa osobom koja je slična vama i vašem temperamentu. Uživaćete. Zdravstveno ste u problemu zbog visokog krvnog pritiska.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Baš kao i Blizanci i vama se otvaraju vrata uspeha. Bićete posebno nadahnuti krajem nedelje da se okrenete novom poslu koji traži veće angažovanje. Bilo bi dobro da neki važniji posao odradite van države u kojoj živite. Emotivno ste skupili snage da se udvarate jednom Raku. Dobra ste kombinacija, posebno kada je pokazivanje emocija. Rak je škrt u rečima a vi ste blokirani u pružanju nežnosti. Važno je da se vaši pogledi sretnu, sve ostalo je nebitno. Zdravstveno ste dobro. Pazite jedino na ishranu.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Umetnici, muzičari, modni kreatori imaju odličan period ove nedelje. Za zaradu je dobro biti u saradnji sa Škorpijom. Vaše ambicije su velike i to mora da se isplati. Emotivno ste nesmotreni. Nepažnja može da pokvari već dobar odnos sa partnerom. Vaša druželjubiva priroda može da se protumači na drugi način. Flertovanje nikako se ne preporučuje. Slobodne Vage imaju susret sa osobom iz znaka Ovan od petka. Osobu poznajete duži period. Zdravstveno čuvajte bešiku.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 17. juna, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Imate dobru nedelju ako pregovarate za kredite, novac koji moraju da vam vrate, nadoknade. Važan deo sedmice su utorak, sreda jer tada morate da pokrijete važne račune, započnete nov projekat koji vam omogućava bolji posao i budućnost. Emotivno ćete biti vezani za osobu iz znaka Blizanci. Verovatno se dobro osećate sa nekim ko je manje u tenziji od vas. Ako ste u braku vaš odnos se popravlja sa partnerom. Verujete u svoju ličnu harizmi i bićete zadovoljni na ljubavnom polju. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Vas samo zanima da se dobro provedete. Noćni život vam je kao svetinja. Tu mogu da pate mnogi. Na primer, vi ste raspoloženi za druženje, izlaske ali osoba koji živi sa vama zna da se okrene samoći, kućnoj atmosferi. Ukoliko ste sami, zapravo nećete biti sami nikako. Odlična nedelja za nova poznanstva. Posao može da trpi zbog vaše preterane neozbiljnosti. Zaboravljate da morate mnogo da radite da biste sve postigli šta treba. Pomoć kroz finansije vam stiže preko jedne Vodolije koja je vaš veliki prijatelj. Zdravstveno ste dobro.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Morate imati bolji poslovni plan. Danas nikom nije lako posebno vama. Vaša karma zahteva dodatni napor i angažovanje. Vi ste neko ko mora da se angažuje više od drugih da bi uspeo. Saradnja sa Ovnom ili Strelcem može da vas podigne i omogući vam da se okrenete boljim poslovnim ponudama samim tim i zaradom. Emotivno lepa sedmica ispred vas. Niste hteli jednog Bika pored sebe ali sada se kajete što ste bili nezainteresovani. Druga šansa tokom vikenda. Iskoristite je. Zdravlje vam je povezano sa nedostatkom vitamina.

Nedeljni horoskop do 17. juna za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Spremni ste da napravite preokret. Koliko ćete moći da se ostvarite zavisi pomalo i od onih sa kojima radite. Niste preterano oduševljeni vašim radnim okruženjem. Može se ukazati prilika za kraći put. Iskoristite to jer može da donese daleko više koristi u vašoj daljoj budućnosti. Emotivno želite da pronađete prijatelja u partneru. Osoba sa kojom ste u ljubavi može da vam ispuni želju. Vodolije vole da provode svoje slobodno vreme u manjem društvu, posebno ako nisu u vezi ili braku. Bilo bi dobro da imate ljubavnu vezu sa Ovnom jer ta veza može biti i bračna. Čuvajte bubrege.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Finansije su vam uvećane od četvrtka. Imali ste problem na poslu zbog neredovne isplate ali nije samo to problem. Vaši nadređeni nemaju nameru da vam pomognu oko novog posla ili daljeg rada. Verovatno ćete upasti u svađu ili dati otkaz, u pravu ste. Pred vama je već nova ponuda koju nikako nesmete da propustite. Pokrenite se u ljubavi sa jednim Strelcem. On će vas oraspoložiti a vi ćete steći više samopouzdanja. Zdravstveno ste dobro dok ne razmišljate negativno.

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels