Horoskop za 10. jun 2024. godine svet novine svet portal
Svet

May 20, 2024 15:15

By

Nedeljni horoskop do 27. maja: Mogući su sukobi sa partnerom u želji da od njega dobijete podršku koje izostaje

Nedeljni horoskop do 27. maja 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 27. maja koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Zahvaljujući Merkuru u znaku Bika, privatnog biznisa, konačno ćete otvoriti posao koji ste čekali dugo. Devica može da vam pomogne oko ugovora i kontakta sa Bikom koji je menadžer u poslu koji vam treba. Sigurno ste dobri poslovni partneri a za novac neće biti problem. Venera planeta ljubavi traži od Ovna više akcije kroz druženje, posebno kad bude ušla u znak Blizanci. Nekada se povlačite bez razloga, kao da vam prija samoća, volite taj neki unutrašnji mir. Bolove u vratu rešavajte yogom.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 27. maja pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Novac očekujte u petak a sarađujte sa Ovnom ili Vagom. Jedan Rak pokušava da vam nametne svoj stav i energiju koja se vama u principu ne dopada. Saradnici koji nemaju tu pozitivnu agresivnost poput vas nisu dobri za poslovanje. Takve osobe morate da isključite iz projekta. Ljubavni život ste stavili po strani. Slobodni Bik ima udvaranje jednog prezaposlenog Jarca. On vas jako zanima ali je težak, povučen, ponekad zahtevan. Nervna napetost tokom cele nedelje predstoji.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Pojačan uticaj planete Merkura i Urana koja traži brz um, brze reakcije na svaku situaciju koja je pred vama. Tako će i vaši poslovi biti na brzinu, bez nekih velikih razmišljanja, sve što donosi brz novac. Ova nedelja je dobra za ugostitelje, oni koji se bave hranom, zdravim životom. Vaš emotivni život je pomalo u senci, volite ljubav ali niste sada preterano raspoloženi za vezivanje. Više volite brze, kratke veze koje su uglavnom povezane sa erotikom. Ako ste u braku onda se trudite da zadovoljite voljeno biće nekim putovanjem. Zdravstveno ste dobro.

RAK

Horoskopski znak Rak

Vaš ljubavni život nije nešto poseban, kao da gubite tlo pod nogama, niste sigurni u osobu sa kojom ste, želite da se odvojite ali vam to ne ide. Zbog toga možete biti manje efikasni na poslovnom planu. Morate da se skoncentrišete posebno pred kraj nedelje kad imate važne poslovne partnere sa kojima morate da odradite jedan projekat koji se tiče humanitarnog rada, unapređenju mladih, dece i bolesnih. Rakovi koji planiraju put u inostranstvo neka paze na putu posebno od nedelje. Zdravlje će biti bolje ako češće vreme provodite van kuće.

Nedeljni horoskop do 27. maja donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Imate dobar posao tokom sedmice ali isto tako morate da shvatite da radite dosta i uložete puno energije u projekat koji je pred vama. Morate da napravite balas sa saradnikom iz znaka Raka koji vas non stop blokira. U ljubavi ćete istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom u želji da od njega dobijete podršku koje izostaje. Slobodni Lav ima bolje ljubavne aspekte. Odlična nedelja za zabavu, društvo, putovanje daće poznanstvo sa Bikom, a on očekuje apsolutnu vernost. Zdravstveno ste preumorni, ali vas snaga ne izdaje.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Možda vas neki vide agresivnom osobom ali nije tačno da ste takvi, vi samo imate cilj i znate kako da dođete do njega. Dok će drugi da se muče, razmišljaju, šta da rade vi uvek imate plan unapred. Dobri aspekti za bolji poslovni aranžman tokom nedelje sa Ribama ili Lavom. Verovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite. Vaš partner želi veću bliskost pa će vam priuštiti razne poklone, zabavu ili putovanje. Zdravstveno ste pod tenzijom zbog posla ali u principu dobro.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Koliko ste spremni na promene, novitete? Vaša mašta jeste otvorena ali čuvajte sve ideje i planove isključivo za sebe jer vas je lako preokrenuti i pokupiti ono što mislite da se ne može uzeti. Najbolja saradnja sa drugom Vagom i Lavom koji zna da vas isprati energetski. Partnerski odnosi su uglavnom pod kontrolom, sem što ponekad imate problem kada treba da izađete sa prijateljima pa se voljenoj osobi to ne dopada. Strah od gubtka stvara posesivnost. Zdravlje vam je dobro.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 27. maja, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Često ste sami u onome što radite. Imate posao sredinom nedelje koji će vas odvesti na put. Važno je da imate dobru komunikaciju sa saradnicima, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja. Zahtevni ste prema partneru, smirite situaciju, jer će doći do velike svađe, često svoju nervozu iskaljujete, bez razloga. Da podignete nivo energije, vežbajte. Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije vezano za zdravlje.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Posao zahteva puno truda, novac vam je bitan tokom nedelje ali za ulaganje nekih manjih projekata. Moguće je da ćete uložiti u svoje obrazovanje koje nije malo u principu ali uvek nešto treba više znati. Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam, volite ljubav, daćete sve od sebe da se stabilizujete sa partnerom, čak ćete napraviti presedan, dozvoliti voljenoj osobi da putuje bez vas. Ako ste slobodni imate potrebu za više odmora, provoda. Zdravstveno se držite, vodite računa o sebi.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Merkur u Biku, u polju kreativnosti za jednog Jarca, daje da poslovno razmislite o tome sa kim radite i koliko su vredni svi koji su pored vas. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. Novac zarađujete brže i lakše. Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. Ukoliko ste slobodni, imate odlične aspekte tokom nedelje da uđete u vezu sa osobom sa kojom se poznajte preko prijatelja. Zdravstveno možete imati problem sa čulom vida.

Nedeljni horoskop do 27. maja za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Najvažnije za jednu Vodoliju da radi individualno, imate uvek dobre ideje. Posao o kom maštate ima realnu pozadinu da se ostvari. Novac očekujte preko Vage ili Jarca. Emotivno nemate vremena za rasprave, jednostavno budite iskreni i kažite partneru šta imate. Oni koji nisu u vezi neće biti raspoloženi za bilo kakavo zbližavanje. Jedna Devica će pokušati da vam se približi a za vas ne bi bilo loše da se opustite i prihvatite ljubav, jer ćete imati manje problema sa zdravljem, posebno sa kičmom.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Često izgubite kontrolu kada nije po naređenju drugih. Okrenite se svom unutrašnjem biću, slušajte svoju intuiciju. Merkur u vašem četvrtom polju daće interesovanje za privatan kreativan posao. Generalno se emotivno osećate zadovoljno i imate podršku partnera. Ribe koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu. Problem vezan za vene i vensku cirkulaciju proističe iz života koji živite, stanje emocija, posebno stresa i ne prihvatanje sebe.

AUTOR: Svet

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels