Nedeljni horoskop do 5. januara 2024.godine
Svet

December 29, 2023 14:30

By

Astrolog Darka Cvetković okriva šta donosi nedeljni horoskop do 5. januara: Vreme preispitivanja sopstvenih želja

Nedeljni horoskop do 5. januara 2024.godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 5. januara koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Aktivnost je najvažnija za Ovna. Imaćete nerazumevanje oko poslovnog projekta koji vam je potreban, pogrešan korak i sve može da ode u propast. Potrebno je da poslušate mišljenje drugih kako biste sačuvali posao i dostojanstvo. Vaga sa podznakom Bika bi vam dala pravi savet, bez obzira da li je to žena ili muškarac. Novac vam je bitan oko kraja nedelje. Emotivni život je statičan, osećate da ste veoma poželjni, ako ste u vezi onda vam se dopada osoba puna optimizma, ne krijete svoja osćanja. Problem možete imati sa pritiskom.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 5. januara  pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Poslovno funkcionišete sa više energije a aspekat Mars- Saturn vam daje moć nad drugima. Male nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim reagovanjem na sve, koje u principu ništa ne znače. Suzdržite se od previšnih komentara koji nikome nisu donele dobro. Početak nedelje buran ali kako vreme ide tako ćete uspostaviti bolji odnos. Slobodan Bik mora da se aktivira više. Zdravstveno mislite pozitivno.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Poslovno u ortačkom poslu možete imati problem, osoba sa kojom radite je dugo neiskrena prema vama ali kasno otkrivate. Vaša spremnost da zavodite i osvajate biće na vrhuncu tokom nedelje. Nekako kao da vas je nebo pogledalo pa sami imate elana i energije da se okrenete pozitivnom stavu i pokrenete ljubav u sebi i drugima. Sredina nedelje povoljna za slobodne Blizance, posebno ako idu i na neki put ili izlet, dok oni koji imaju stabilnu vezu mogu da očekuju manju raspravu. Zdravsteveno ste u principu dobro.

RAK

Horoskopski znak Rak

Saradnja tokom nedelje sa Jarcem, Vagom i Strelcem. Imate smisla za biznis i nećete propustiti dobre projekte. Pazite kako ćete odreagovati kada vas Marsova energija koja je u vašoj kući posla dotakne. Verovatno će vas neko iznervirati iz bliže okoline ali budite staloženi i spremni da se oporavite od raznih previranja. Slobodni Rak se provodi po noćnim klubovima dok oni koji su u braku ili vezi traže nova uzbuđenja i izazove. Zdravstveno čuvajte nervni sistem.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Najbolje za posao i novac od utorka. Možete očekivati i kraći poslovni put koji vam daje mogućnost otvaranja novih poslovnih mogućnosti. Tokom nedelje biće turbulentno kroz finansijsku sferu. Radite sa znakovima koji su dinamični, imaju viška energije to vam je potrebno. Lav ove sedmice ima susret sa jednom Škorpijom, Devicom ili Bikom koji čekaju na red. Oni koji su u braku ili vezi mogu očekivati odvojenost od partnera zbog posla ili bilo kojih drugih važnih neodložnih obaveza. Zdravstveno čuvajte noge, vene.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Emotivno ste bolje i tražite pravu ljubav iz duše. Dobro se osećate i treba da ovu nedelju izgurate na taj način. Osoba koja je pored vas razume sve što radite i način na koji funkcionišete. Poslovno teža nedelja za zaradu. Možda bi trebali da pronađete saradnika koji bi vam pomogao ili vas rasteretio. Saradnja sa jednom muškom Ribom može doći u pitanje. Novac oko vikenda i početak sedmice. Problem sa manjim infekcijama.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Emotovno vam ljubav kreće od petka Venera u Strelcu moraćete da uložite napor ako hoćete da se vidite sa hirovitom Vodolijom. Spremni ste da se okrenete novi poslovima sa osobama koji podržavaju vaše ideje, mada oni koji ne rade mogu da budu i dalje u problemu a to je da će opet teško da nađu posao koji im odgovara. Saradnja sa vatrenim znakovima je dobra ali je bolje da se rad odvija sa zemljanim znakovima jer vam oni daju stabilnost koju vi u suštini nemate. Novac od sredine nedelje, dobar za posao iz inostranstva. Zdravlje vam je sasvim dobro.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Iako ste bili u problemu jedan period zbog novca, sada se menja taj odnos saradnici i vaš finansijski bilans. Imate podršku zemljanih i vatrenih znakova i to mora da urodi plodom. Novac već u samom startu nedelje preko deviznog računa. Budite uporni u ideji i poslu koji ste zamislili da sprovedete tokom nedelje. Razmišljate o jednoj osobi koju ste donedavno upoznali a ta osoba razmišlja o vama ali izgleda da niko nema hrabrosti previše da učini prvi korak. Zdravstveno možete imati višak kiseline u organizmu.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Vi ste avanturista u svemu i vama će da odgovara posao koji traži stalna dešavanja i inovacije. Pokušajte oko petka, vikenda da realizujete plan koji imate oko proširenja delatnosti iz oblasti koju radite dugo godina. Strelac je zaista brz znak koji neće hteti da čeka bilo kog kada nešto odluči. U ljubavi možete imati psihičku blokadu zbog jedne Device. Suviše je teška za vaše standarde. Ali pokušajte još jednom od nedelje jer možete pronaći zajedničku priču. Zdravstveno morate da povedete računa o respiratornom sistemu.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Ova nedelja je otvorena za mnoge poslove a posebno za one koji se bave investicijama. Početak sedmice vam može biti značajna za papire, dokumenta ili ako planirate da idete na put u inostranstvo. Saradnja sa Strelcem može biti značajna posebno ako ste van zemlje. Jarac koji misli da se nalazi u lošem braku moraće da menja nešto na tom polju, ako ste pak slobodni želite da otputujete na kraći put. Nije garancija da ćete sresti nekog ko je dobar za vas ali nećete biti sami, sigurno. Zdravstveno ste dobro.

Nedeljni horoskop do 5. januara za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Obično kako ide kraj godine vama se otvaraju ideje gde prednjačite u odnosu na druge, mnogo ste ispred drugih. Nije vas briga da li vas neko razume ili ne već ste sigurni da ste zaista neko ko može da napravi revoluciju. Saradnja sa Ovnom, Rakom, Jarcem vam može ove nedelje pomoći da ostvarite svoju misao, ideju. Petak važan dan za novac. Morate biti nekada i strožiji ukoliko vam je potrebna apsolutna pažnja. Vi volite svog partnera i činite sve da uradite za vašu zajednicu sve najbolje. Obratiti pažnju na nervozu ili preteranu sekiraciju.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Ribe imaju nadahnutost koju drugi znakovi nemaju. Vi ste svakako osoba koja zna da izabere dobar posao. Moćni ste onda kada drugi misli da vas sputaju. Novac vam ide preko poslova manuelnog rada, pisanja ili prodaje zdrave hrane. Period za sve koji su slobodni odličan za zavođenje i pokretanje nove emotivne veze, ukoliko niste spremni da se menjate onda ćete morati sami da provedete vreme. Oni koji su u braku vraćaju se strasti i lepom uživanju. Dobro ste zdravstveno sem što Mars može doneti nervozu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Darka Cvetković

FOTO: Pexels