scandal

May 28, 2019 19:00

By

NEKOLIKO DANA PRED SVADBU URADILA NEOBIČNU OPERACIJU: Džajina ćerka je blistala, a niko nije primetio NJENU BRADU


Ćerka fudbaleske legende Dragana Džajić, Dragana i Miloš Ivanović, brat bivše teniserke Ane Ivanović, u subotu su izgovorili sudbonosno “da”, u jednom prestoničkom restoranu.

Mlada je blistala u skupocenoj venčanici, sve je bilo besprekorno savršeno, a ono što je manje poznato, jesto to što se Džajićka samo nekoliko dana pred svadbu podvrgla estetskoj intervenciji.

Naime, kako se navodi, ona je rešila da produži bradu, te je brzo zakazala svoj termin.

– Novopečena mlada je uz pomoć svojih drugarica došla do broja doktorke koja se bavi estetskom hirurgijom. Odmah nakon toga ju je pozvala i zakazala svoj termin jer je želela da za svadbu izgleda što je bolje moguće. Jedina stvar koje se plašila je to da li će imati otoke jer se datum svadbe bližio. Nakon što je doktorka uverila da ih neće imati, ćerka slavnog fudbalera nije mnogo razmišljala i uradila je zahvat. Odmah nakon produženja brade pomoću filera Dragana je bila zadovoljna rezultatima, bila je jako srećna što je sve ispalo baš onako kako je planirala. Dodatni podstrek joj je dalo to što su kod iste doktorke bradu uradile i Bojana Rajić i Emina Jahović – zaključuje izvor, a piše Republika.rs.

Podsećanja radi, Džajinoj ćerki ovo nije prva intervencija koju je radila. Imala je ona dosad nekoliko plastičnih operacija lica, preko nosa, jagodica, zatezanja i košenja očiju do usana, a evo sada i brade. Mnogi tvrde da je preterala i previše izdužila bradu, ali Dragana se mnogo ne obazire na komentare.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-nole-mrsavi-teska-bolest-se-vratila-sok-miljanu-platili-antifanovi-da-unisti-lunu-kija-jedva-sam-naterala-slobu-da-se-razvedemo-u-crkvi-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram