Scandal

24 Januara, 2021 12:00

NEMA POMIRENJA! Vesna: Nikad se više neću družiti sa Sanjom!

Prošle nedelje u medijima se pojavila vest koja nikoga nije ostavila ravnodušnim! Naime, Vesna Dedić i Sanja Marinković više se ne druže, a godinama su bile nerazdvojne! One su se obe oglasile i potvrdile ove vesti, ali ni jedna, ni druga nisu iznele konkretan razlog zašto je došlo do svađe i razilaženja, pa se o tome i dalje nagađa.

Odavno nas dve nismo prijateljice!

Sanja je izjavila da su im se samo putevi razdvojili, te da se to mnogima događa, kao i da nema potrebe da se tome pridaje neki poseban značaj. Međutim, ipak se šuška o razlozima svađe i prekida druženja, i to ima nekoliko verzija – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:


Priča se da se sve zakuvalo, navodno, zbog nekih para, a zna se da su Sanja i Vesna vodile zajednički posao. Godinama su zajedno držale školu novinarstva. Takođe se navodi i da je Vesnu, navodno, povredilo što se Sanja nije zauzela za nju kada je ostala bez posla na RTS, međutim, sve su to ipak nagađanja. Niko ne zna pravu istinu – objasnio nam je izvor i dodao da je pre godinu dana bilo moguće pomirenje kada su se bivše drugarice našle u jednom restoranu u Beogradu sa većim društvom, ali ni to nije uspelo.

Mi smo pozvali i Sanju i Vesnu i dok je Sanja ostala bez odgovora, Vesna je bila konkretna:
Sanja Marinković je bila moj prijatelj. Odavno nije. Pomiriti se nikada nećemo. I molim sve medije da više ne nagađaju koji su uzroci i da mi više ne postavljaju pitanja o prekidu tog prijateljstva jer o tome nikada neću pričati. Ja sam odan prijatelj i bivšim prijateljima – rekla je Vesna za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL