Scandal

November 2, 2020 21:28

By

NEMA RAZLOGA DA LAŽE! Stefan Karić progovorio o odnosu sa Kijom Kockar!

Nakon što su kao bomba odjeknule tvrdnje Vuka Moba da je Kristina Kija Kockar u roku od nedelju dana bila sa njim, Slobom Radanovićem i Stefanom Karićem, pevačica se osetila uvređenom te se verbalno obračunala sa reperom.

Ništa više od prijateljstva?!

Tom prilikom je Kockareva je priznala da je bila sa Vukom, ali da nije istina da je bila sa trojicom muškaraca za nedelju dana, zbog čega je istakla i da će ga tužiti. Povodom ove teme oglasio se Kijin dobar prijatelj Stefan Karić, koji je otkrio detelje njegovog odnosa sa pevačicom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана

Iskreno nemam pojma, ne znam ništa o tome. Mi nismo pričali o Vuku Mobu, ali video sam da je dečko spreman da ide na poligraf i da nema razloga da laže. Ne znam zašto ima da se krije da si bio sa nekim, ako si bio. Ako su već imali, nešto, šta je problem priznati. Ja ne znam šta je sa devojkama danas. Ne volim o tome da pričam zbog sebe. Ne znam šta se to dešava, sve su sa nekim bile, sve su nešto radile, sad se brane. Sa Kijom ne znam šta se to desilo sa Vukom, nikad nismo pičali o tome – rekao je Karić za Informer i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана

Kija i ja smo dobri prijatelji, jeste da se nismo videli u skorije vreme, ali smo bili na vezi kao drugari. Ne znam, možda je ona tada bila sa njim u tom trenutku, pa je on nešto video da se ona sa mnom dopisuje, ali mi nismo u tim porukama pisali ne znam šta.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!