Scandal

19 Avgusta, 2020 22:00

Nemaju drugo rešenje! Vesna Zmijanac PEVAČIMA daje PARE na KAMATU?

Kako SCANDAL! saznaje, Vesna Zmijanac navodno daje pare na kamatu! Naime, kako je pevačica na vreme mislila, pa sad nema probleme s finansijama iako je korona u jeku i niko ne nastupa, od nje su mnogi tražili pare na zajam, i to ne samo sada, nego i pre pandemije! Neki su je, kako nam prenosi izvor, i zavrnuli i nikad joj nisu vratili, pa je Zmiki nedavno pozajmila jednoj od koleginica izvesnu sumu, ali joj je navodno rekla da mesečno mora da plaća kamatu deset posto!

MOLE JE DA IH VADI IZ BULE!

„Nisam sigurna da je to istina ili se Zmiki samo zezala, ali se prenosi priča da je dala pare toj nekoj pevačici i da ona sad kuka kako joj Vesna traži i kamatu”, priča izvor SCANDALA! i nastavlja:

„I znate šta… Mnogi su Vesnu zajebali za pare! Pa ona je mnogo štedela, svega se odricala, ima stanove, kuću na Bukulji, dosta novca drži i na računima, a nije joj ništa palo s neba. I šta treba, da pusti da je svi zezaju. Ona da zajmi, a oni da ne vraćaju. Čak i da je dala s kamatom, neka je, ali kažem vam, ne verujem da je to baš tako. Ma nije Vesna uopšte u tom fazonu. Ako može, ona pomogne, ako ne, kaže otvoreno i kraj priče”, završava izvor za SCANDAL!.

Novi SCANDAL! Tajni plan: OVAKO ĆE TANJA VRATITI SINOVE! Luna UCENJENA ZBOG POMIRENJA SA ANABELOM! Nole UGROZIO SEBI ŽIVOT! (VIDEO)

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!