Rođendan Olivere Gudelj
Svet

14 Novembra, 2022 20:55

Gudelj stigao u Srbiju, ali ne u Anastasijin zagrljaj: Ona pretužnim rečima saopštila istinu (foto)

Nemanja Gudelj došao u Srbiju zbog obaveza prema reprezentaciji

Poslednjih dana mnogo se pisalo o raskidu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Iako je pevačica boravila kod njega u Španiji, mnogo toga je ukazivalo da u njihovoj vezi nešto nije u redu.

Pročitajte: Rat ne jenjava – Gudeljeva majka brutalno napala Anastasiju, Nemanja nije stao na pevačicinu stranu

Instagram

Prvo su Anastasiju i Cecu na Instagramu prestale da prate fudbalerova majka i sestra, da bi im Ražnatovićke uzvratile istom merom. Potom je Nemanjina sestra Vanja proslavila rođendan bez snajke, iako je ona u to vreme bila u Španiji.

Za to svo  to vreme Anastasija nije iznosila nikakve komentare u vezi porodice Gudelj, ali je svojim izjavama svima jasno stavlja do znanja da je sa njom i Nemanjom sve u najboljem redu.

Pročitajte: Definitivan kraj ljubavi – Zajedničke uspomene Anastasije i Gudelja nestale sa Instagrama

Ata images

– Ovde sam do 20. i onda idem na Svetsko prvenstvo u fudbalu. Biće uživanje. U poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem. Nemanja bi trebalo uskoro da dođe u Beograd, zbog okupljanja reprezentacije. Jedva čekam da odem u Katar – rekla je Anastasija nedavno.

I konačno je stigao i taj dan, jer je Nemanja Gudelj došao u Srbiju, gde je večeras imao prvi trening s reprezentacijom. No, čini se da se s Anastasijom još uvek nije video.

Nemanja Gudelj došao u Srbiju

Iako je Nemanja Gudelj došao u Srbiju, te bi trebalo da zbog toga bude presrećna, Anastasija je danas objavila snimak na kome peva ne baš veselu pesmu Saše Kovačevića, „Mogli smo sve“.

S obzirom da stihovi pomenute pesme glase:

„A mogli smo sve, mi smo isti zar ne,
savršen zagrljaj, a mi smo birali kraj.
Mogli smo sve, u svakoj želji si ti,
mogli smo oprostiti,
na zemlji imati raj,
a mi smo birali kraj…“

Pročitajte: Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj 

Ata images

mnogi su se zapitali da li su oni posvećeni fudbaleru, te da li je pevačica njome obavestila javnost da je njenoj i Nemanjinoj ljubavi zaista došao kraj.

Ako je suditi prema onome što je Ražnatovićeva izjavila pre nekoliko dana, sve će se znati 20. novembra, kada bi Anastasija trebalo da otputuje u Katar, kao podrška Nemanji i srpskoj reprezentaciji.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM