Nemanja i Anastasija Gudelj svet novine svet portal
Svet

May 31, 2023 13:41

By

Danas je trebao biti jedan od srećnijih dana za Anastasiju i Nemanju: Porodice su pripremale proslavu, ali je sve otkazano

Nemanja Gudelj napustio Sevilju kada je Anastasiji najteže

Tuga u porodicama Ražnatović i Gudelj otkad su Anastasija i Nemanja izgubili bebu je sve veća. Nažalost, većinu članova pomenutih porodica su pritisle obaveze, pa na miru ne mogu ni da odboluju svoju bol, a ni da budu uz Anastasiju kojoj je sada najteže.

Pročitajte Drastičan potez nakon gubitka bebe – Odluka slomila Nemanju, Anastasija ostavlja sve

Nemanja Gudelj napustio Sevilju

Rajko Ristić

Sada, kada se bliži finale Zvezda Granda, Ceca je u obavezi da bude na snimanjima emisija pomenutog šoua, iako su joj i srce i duša sa ćerkom u Sevilji i samo čeka trenutak kada će moći da ode kod nje.

Pročitajte  Sve je ukazivalo na to da nešto nije u redu – Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke FOTO

Nemanja Gudelj napustio Sevilju

Ata images

Ceci još teže pada saznanje da je Nemanja Gudelj napustio Sevilju zbog večerašnje utakmice koja se igra u Budimpešti, te da neće biti pored Anastasije. Ali i on je, kao i folk diva, surovi profesionalac, koji će se večeras boriti za pehar koji mu je u ovom trenutku potpuno beznačajan.

Pročitajte Slika Nemanje Gudelja nakon gubitka bebe slama srca – Samo je ovo uspeo da izusti FOTO

Nemanja Gudelj napustio Sevilju

Ata images

Današnji dan je trebao biti jedan od srećnijih u životu porodice Gudelj, jer Nemanja večeras u Budimpešti igra finalnu utakmicu Lige Evrope. A, kao podrška su trebali da mu se pridruže roditelji, Anastasija, brat i sestra, ali i Ceca i još neki članovi Tasine porodice. I ovo je bila prilika da svi zajedno podele radost zbog Anastasijine trudnoće, ali do toga nažalost neće doći.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM