Svet

13 Maja, 2022 21:04

Nemci oduševljeni Konstraktom: Porede je sa princezom (VIDEO)

Nemci oduševljeni Konstraktom

Zemlje u regionu ne kriju oduševljenje Anom Đurić Konstraktom koju javno i podržavaju. Ono što je začudilo jeste da i nemački mediji danima hvale srpsku prestavnicu na ovogodišnjem Eurosongu.

Naime od nastupa Željka Joksimovića Nemci ili su bili suzdržani, ili su kritikovali predstavnike Srbije. Ove godine Konstrakti se posvećuju članci u novinama kao i prilozi u popularnim TV formatima kao što je „Punkt 12“ na RTLu. Nakon što je voditeljski duo komentarisao englesku kraljevsku porodicu i govor princa Čarlsa koji je održao umesto njegove majke, kraljice Elizabete, voditelj Michael Begasse upitao je gledaoce da li su obavešteni da će ovogodišnjem Eurosongu prisustvovati i Megan Markl.

konstrakta

Irena Klein

Nakon što je voditelj objasnio da se radi o stihovima pesme „In Corpore Sano“ sa kojom će Konstrakta predstavljati Srbiju u Torinu usledeo je višeminutni prilog. Nemci su preveli stihove pesme, a zatim pohvalili tematiku i originalnost naše predstavnice, nakon čega su prokomentarisali i sličnost u odevanju Konstrakte i Megan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SVET (@svet_rs)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Irena Klein