odluka anastasije ražnatović
Svet

29 Maja, 2022 10:00

Neprijatno: Anastasija Ražnatović doživela nervni slom na aerodromu

Anastasija Ražnatović doživela je proteklog vikenda nervni slom na aerodromu! Ona se sa tetkom Lidijom vraćala iz Nemačke i na surčinskom aerodromu saznala je da su joj koferi zagubljeni!

Anastasija Ražnatović doživela neprijatnost na aerodromu

– Prvo su mislile da čekaju na pogrešnoj liniji, ali od kofera nigde nije bilo ni traga. Ispostavilo se da se njen prtljag ne nalazi u zgradi, tačnije da nije ukrcan u avion kojim su one došle. Cela ta agonija je trajala sigurno dva, tri sata. Prvi put sam video Anastasiju tako nervoznu, da je mogla, bljuvala bi vatru – kaže izvor za Svet i dodaje:

Pročitajte: Anastasija pristala da se uda za Gudelja: Cecina naslednica najavila svadbu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

– Lidija je bila dosta smirena. Nemam pojma šta je bilo u koferu, ali šta god da je, očigledno da joj je mnogo bitno. Verujem da im je naknadno stigao prtljag, ali Anastasiju je baš poterao maler sa aerodromima. I u Dubaiju je presedela skoro 10 sati pošto je zakasnila na svoj let, pa je morala da čeka drugi. Ali ajde što se ona sad iznervirala nego što je i njen vo- zač i telohranitelj tri sata pokušavao da sazna šta je sa njom, pa je i on čovek pogubio živce – zaključio je naš izvor.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Ata Images