Scandal

27 Jula, 2020 11:11

NEUTEŠNA! Ilda Šaulić izgubila bebu! Porodica joj je sada NAJVEĆA PODRŠKA!

Kao bomba je odjeknula vest da je Ilda Šaulić izgubila bebu. Iako su se svi nadali da je u pitanju dezinformacija, neutešna pevačica je za medije potvrdila da je to, nažalost, istina.

ILDA ŠAULIĆ SLOMLJENOG SRCA: „SVE ĆE TO PROĆI”

Naime, početkom jula Ilda je objavila da sa suprugom Bojanom Vučkovićem očekuje prinovu, ali i da je pozitivna na Covid 19. Test na koronu je uradila upravo zbog trudnoće i brojnih kontakata  koje je imala na proslavi rođendana brata Mihajla. Cela porodica Šaulić izuzetno se radovala prinovi, kada se desio ovaj bolni gubitak..

„Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom. U svemu tome neizmerno mi je pomogla porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu”, istakla je pevačica i dodala:

„Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor rekla: „Moj deda nije na putu, on je sa anđelima“. Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari” , rekla je Ilda za novi broj magazina „Gloria”.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević