Svet

15 Februar, 2022 22:00

NEVEROVATNO! Na Slobinom venčanju pojavila se osoba bliska Luni!

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin venčali su se pred Bogom na Dan zaljubljenih u manastiru Dubnici, koji je posvećen Sv. Trojici i nalazi se na planini Zlatar kod Nove Varoši.

Venčanje se održalo u najužem krugu ljudi, a ono što je posebno važno pri sklapanju braka je i izbor kumova, a mladenci su se odlučili da Slobi kumuje njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma bila njena najbolja drugarica Mira.

PROČITAJTE: Prenosimo vam detalje venčanja Slobe Radanovića! Jedna žena je danas bila posebno tužna!

Ipak, ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Jelenina kuma Mira, koja je i uhvatila bidermajer, svojevremeno bila vatreni fan Lune Đogani, zbog koje se Sloba i razveo od svoje tadašnje supruge Kije Kockar, jer je s njom ušao u vezu tokom „Zadruge 1“.

Mira je, kako piše Kurir, bila zadužena i za vođenje Luninih fan-stranica, a koliko su bile bliske svedoči i činjenica da ju je sadašnja gospođa Miljković, vodila sa sobom i na letovanje u Grčku 2018. godine, posle završetka prve sezone Zadruge.

Međutim, iako su bile u odličnim odnosima, njihovo prijateljstvo je na kraju puklo i prekinuli su kontakt, ali se igrom sudbine, dogodilo da posle četiri godine, upravo njena obožavateljka, ali i bliska prijateljica i saradnica kumuje na venčanju njenog bivšeg dečka i Slobine nove izabranice.

 

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, YOUTUBE/PRINTSCREEN