svet

May 11, 2018 12:27

By

NIJE ANA, ALI JE OPAKO SEKSI! Pogledajte sa kakvom bombom je Rasta snimio pesmu! (FOTO) (VIDEO)

Uprkos tome što promoviše svoj novi projekat popularni reper Stefan Đurić Rasta prihvatio je poziv mlade muzičke nade Katarine Didanović da ukrste glasove i urade zajedničku numeru i više nego intrigantnog naslova “Moj muškarac”.

Počastvovana sam da nakon duetske pesme sa Lexington bendom imam priliku da sarađujem sa trenutno veoma popularnim autorom i izvođačem. Imam veliku tremu pred premijeru pesme jer se kompletan Rastin tim posvetio celom projektu. – rekla je Didanović.

Rasta i Katarina pre nekoliko dana ekranizovali su novu pesmu “Moj muškarac” te sa velikim nestrpljenjem mlada pevačica očekuje komentare publika, ali i svojih najbližih.

Smatram da sam odlično odradila svoj deo posla kao i Rasta, naravno. Mnogi će pomisliti da ću u novoj pesmi promeniti i svoj stil pevanja, ali svakako je još zanimljivije što ništa nismo menjali. Rasta zvuči potpuno autentično kao i ja. – istakla je mlada pevačica.

Atraktivna brineta, poznata je već publici po jednom muzičkom takmičenju odakle je i njen estradni put počeo. Iako važi za jednu od najatraktivnijih mladih pevačica, Katarina ističe da pesma “Moj muškarac” nije autobiografska, jer trenuno takvog u njenom životu nema.

O tome zaista ne pričam niti razmišljam. To se jednostavno desi, pa tako da verujem da će možda posle moje nove pesme koja nosi simboličan naziv, neki momak posle slušanja, saznati kakav je to “Moj muškarac” .(smeh”)

AUTOR: Svet

FOTO: Svet