svet

February 3, 2014 15:40

By

Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno: Nataša najavljivala “Gorku hrabrost”, snimila je Marija!

marija natasa
Marija Šerifović snimila je pesmu „Gorka hrabrost“, koju je još pre dve godine kao svoju najavila Nataša Bekvalac. Naime, Nata je u to vreme pričala da je opčinjena numerom u kojoj se govori o grehovima jedne žene. Ali još jednom se pokazala kao tačna izreka „Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno“.
– U produkciji ateljea Trag, pod nadležnosti proverene hit-mejkerke Marine Tucaković, Nataša je snimila autobiografsku baladu „Gorka hrabrost“, koja će svetlo dana ugledati za nekoliko nedelja – pisalo se pre dve godine po novinama.
Do dana današnjeg ta numera se nije pojavila u Natašinoj izvedbi, te ju je Šerifovićeva kupila za sebe.
– I dok je Nataša tražila pravi trenutak da objavi pesmu, nju je, bez mnogo razmišljanja snimila njena koleginica Marija Šerifović. Pesmu je platila i sad je u njenom vlasništvu – kaže izvor Kurira blizak Mariji i dodaje:
– Prošlo je mnogo vremena, a pesma je nepotrebno „skupljala prašinu“. Nataša je bila zagrejana za nju, ali je s vremenom prestala da se interesuje, a autori numere nisu bili plaćeni, pa je bilo i logično da će je neko pre ili kasnije kupiti.
Oni koji su pesmu čuli kažu da zaista ima detalja iz života Bekvalčeve. Marija je s fanovima podelila samo dva stiha iz pesme, ali i oni su bili dovoljni da se očekuje hit balada – „uvek svaka druga reč, svaka prva misao, znam to…“

izvor: Kurir
foto: Life Content