svet

April 16, 2019 14:27

By

NIJE SIGURNA DA LI JE SMELA OVO DA KAŽE – Milena Radulović o ulozi u seriji “DRŽAVNI SLUŽBENIK”

Serija “Državni službenik”, autora Predraga Gage Antonijevića, za samo tri sedmice prikazivanja pobrala je velike simpatije publike, koja iz subote u subotu od 21 čas na TV Pink prati avanture brižno biranih likova koji krase ovu intrigantnu krimi priču. Jedna od njih je i Milena Radulović, koja tumači lik analitičarke u BIA (Bezbednosno-informativnoj agenciji).

Milena je za portal Pink.rs otkrila kakvo je bilo njeno iskustvo na snimanju ove serije, čija je poslednja klapa prve sezone pala pre nekoliko dana.

“Iskustvo je bilo fenomenalno, zato što je to fenomenalna priča i mislim da nešto takvo nije viđeno još na ovim prostorima, u pitanju produkcijskog kvaliteta i samog scenarija”, kaže Milena.

“Naravno, tu je i uigrana ekipa koja odlično zna da radi svoj posao i svaki dan ispuni humorom i zabavom. Taj miks profesionalnog, preciznog i šale, zabave i kolegijalnosti, to je ono što je sjajno.”

Milena tvrdi da uopšte nije iznenađena popularnošću koju je serija tako brzo postigla:

“Kad sam pogledala prvu epizodu serije, odmah sam želela da pogledam drugu. I nisam iznenađena, hvala Bogu da se ljudima dopada, pokazala je kvalitet.”

Kada je u pitanju glumačka podela, Milena za svoje kolege ima samo reči hvale, ali neke je morala da izdvoji.

“Ograničiću se na naš kolektiv u BIA”, sa osmehom kaže glumica.

“Nebojša Dugalić je stvarno sjajan, a ne bih izostavila ni Radovana Vujovića. Ne bih izostavila nikoga, stvarno je sjajna glumačka postava, nekako me oduševljava kod ove serije što nema praznog mesta, nema slabog mesta po pitanju glume i po pitanju priče.”

Nismo mogli a da je ne pitamo šta gledaoci mogu da očekuju od lika koji ona tumači, a tokom davanja odgovora otkrila jednu tajnu koja će oduševiti sve:

“Njega nema tako mnogo, to je negde sporedni lik koji će tek u drugoj sezoni dobiti neki veći značaj. To je jedna mlada, sposobna žena, što se može zaključiti i po tome da je analitičarka u BIA, što je jedna od najvažnijih pozicija tamo, a tako je mlada dospela tu. Mogu da otkrijem da će joj se dogoditi ljubav na poslu, uskoro. Ne znam da li sam se sad prevarila što sam to otkrila.”

AUTOR: promo

FOTO: pink.rs