Star

12 Oktobra, 2020 11:17

NIJE ŠTEDELA REČI! Maja Marinković: „Janjuša jure ZELENAŠI, u dugovima je do guše!”

Maja Marinković ne prestaje da šokira javnost detaljima iz veze sa aktuelnim učesnikom Zadruge, Markom Janjuševićem Janjušem.

Neće više da ćuti!

Naime, Marinkovićeva je pre nekoliko dana otkrila da je trpela fizičko i psihično nasilje od bivšeg ljubavnika, a sada tvrdi da je Janjuš upao u ozbiljne kockarske dugove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) дана

Prema njenim rečima, Marko je nakon izlaska iz „Zadruge 3“ sav novac potrošio na kocku, ali mu to nije bilo dovoljno, pa se zadužio kod zelenaša. Neposredno pred ulazak u četvrtu sezonu rijalitija njegov dug je narastao na oko 15.000 evra zbog čega su mu kamataši pretili.

Janjuš je sve što je zaradio prokockao posle izlaska iz rijalitija, a ja sam htela da mu pomognem pa sam mu dalavala novac. U jednom trenutku mi je priznao i da je pozajmljivao novac od zelenaša i da se zadužio za oko 15.000 evra. Rekao mi je da su mu oni pretili, a znam da se našao sa ljudima od kojih je pozajmio novac – počinje priču Maja i dodaje:

View this post on Instagram

🎭

A post shared by MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic) on

Jedan od njih nije više mogao da čeka da mu Janjuš vrati novac, pa ga je doveo na razgovor. Rekao mu je da se uozbilji i da će mu svakog narednog dana na dug dodavati 100 evra sve dok mu ne vrati novac. Janjuš je posle tog susreta zvao svoje prijatelje da mu pomognu da reši problem sa tim čovekom.

Davala sam mu pare svakodnevno, ne računam to što sam mu plaćala taksi, hranu, piće i neke osnovne stvari. Ali u nekoliko navrata sam mu pozajmila i veće svote kako bi mogao da vrati dug – istakla je Maja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official) дана

Podsetimo, Maja i Janjuš su započeli vezu u „Zadruzi 3“ dok je košarkaš još bio u braku, a nastavili su tajno da se viđaju i nakon izlaska iz rijalitija.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ