Nika Tošić fudbal svet portal svet
Svet

June 17, 2024 11:35

By

Duško Tošić u društvu poznate lepotice bodrio srpske fudbalere: Karleuši nije svejedno (foto)

Nika Tošić fudbal obožava, Duško pokazao koliko

Nika Tošić fudbal je zavolela uz oca Duška Tošića koji je bio srpski reprezentativac i igrao u klubovima širom sveta, od Nemačke, do Kine i Turske.

Nika Tošić fudbal svet portal svet

Privatna arhiva / Story

Nika Tošić fudbal trenira godinama

Nika je sa smo nekoliko godina počela da trenira ženski fudbal, a u jednom od intervjua koje je dala otkrila je da su joj uzori tata Duško i Ronaldo.

Pop divi Jeleni Karleuši u početku nije bilo svejedno što joj se ćerka opredelila za ovako grub sport, ali joj je pored Duška oduvek bila najveća podrška.

Nika Tošić fudbal svet portal svet

Instagram

Iako se za fudbal vezuju uglavnom muškobanjaste devojčice, Nika Tošić je sušta suprotnost tome, a ova lepotica najbolje se, kako je i sama ranije priznala, najbolje zabavlja na fudbalskom terenu i na tribinama fudbalskih stadiona.

Pročitajte Nika otkrila šte se dešavalo posle Jeleninog i Duškovog sukoba – Priznala da joj samo zbog majke nije propala matura

S obzirom na to da je počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu, Duško nije mogao da propusti priliku te da ćerku odvede na prvu utakmicu koju je sinoć odigrala reprezentacija Srbije.

Sportski menadžer je sinoć na svom Instagram profilu objavio snimak sa tribina na kojima se vidi da mu društvo pravi ćerka Nika.

Jelenina i Duškova mezimica je kao i svaka prava navijačica fudbalere bodrila u dresu Srbije.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM