Stil Cece Ražnatović
Svet

26 Septembra, 2022 14:00

Nikada je nismo videli u ovom izdanju, opustila se: Cecin novi imidž će vas šokirati, konačno nešto drugačije (foto)

Stil Cece Ražnatović svi komentarišu, evo kako izgleda kada obuče nešto sasvim drugačije

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović zavetovali su se na večnu ljubav u beogradskom hotelu Hajat. Mlada je blistala u klasičnoj „princeza“ venčanici otvorenih ramena, dok se mladoženja odlučio za tamno karirano odelo. Spekuliše se da je porodica Šaulić na gala veselje dala više od 70.000 evra. Osim mladenaca koji su blistali na soptvenom veselju, okupio se sprski džet-set, sva poznata imena domaće estrade. Neki su bili prepoznatljivi po svom stilu dok su drugi iznenadili pojalvjivanje.

Foto: Marina Tadić stala na put tračevima, prvi put sa mužem u javnosti – Ovo je advokat Uroš, baš su par (foto)

Dame koje su nas oduševile ovo veče bile su Ceca i Anastasija Ražnatović koje su zabistale u nešto drugačijim kreacijama. Ceca koja je inače verna proverenoj eleganciji, kostimima i haljinama, ovog puta je oduševila izborom haljine u stilu 50-ih godina. Prelepa cvetna toaleta, sa crnim i crvenim detaljima Ceci je pristajala fenomenalno. Preko golih ramena imala je prebačenu crnu jaknicu koja se savršeno uklopila uz ceo autfit. Crna klač torbica i cipele iako u crnoj boji dale su dodatnu sofisticiranost i eleganciju celoj kombinaciji.

Pročitajte: Šabanu bi srce puklo od sreće – Sve je spremno za venčanje Mihajla Šaulića, kum će biti ovaj poznati dasa

Anastasija je sa druge strane, mladalački i zavodljivo zablistala u satenskom kompletu koji je savršeno laskao njenoj figuri. Uz novu boju kose i nude šminku, ovo odelo je bilo čista desetka.

Kako se vama dopadaju?

Pročitajte: Ovo mu nije prvi put – Goca Šaulić očajna, Mihajlo ponovo otkazao svadbu

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images