scandal

April 26, 2018 16:00

By

Niko ne zna za ovog MUŽA Nataše Bekvalac! On je neverovatno zgodan i bogat, a pevačica je ovo uradila sa njegovim novcem! (FOTO)


Serija “Žene sa Dedinja” uprkos sjajnoj glumi i glumcima, nikada nije stekla veliku gledanost. Prva epizoda premijerno je prikazana 14. novembra 2011. godine, a snimljene su tri sezone.

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve. Čarna Malbaš (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na “Beoviziji”, Klara Hadži Popović (Irena Mićijević) je gnevni advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit (Lena Bogdanović) promiskuitetna vajarka.

U seriji igraju još mnogi naši poznati glumci, ali neverovatno da niko za ovih sedam godina od prikazivanja, nije obratio pažnju da se u dve epizode prve sezone pojavljuje i pevačica Nataša Bekvalac koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog iznetih optužbi na račun svog supruga Luke Lazukića za nasilje.

Nataša se pojavljuje u 4. epizodi serije gde tumači lik zanosne pevačice Nine Bekvalac koja se razvodi od svog supruga uspešnog bankara Hranislava (Miloš Timotijević), i za pomoć se obraća njihovoj zajedničkoj prijateljici – advokatici Klari.

Nina želi da sazna koliko Hranislav ima novca kako ne bi ostala uskraćena tokom brakorazvodne parnice, ali se iznenada predomišlja i shvata kako joj novac niti znači niti treba.

Ona ima uspešnu karijeru, nasledstvo od bake, kuću u Beču, a Hranislava očigledno i dalje voli. Kada on ovo sazna, ostavlja Klaru sa kojom se tajno viđao i shvata da je Nina žena njegovog života.

https://svet-scandal.rs/vesti/natasin-otac-otkrio-strasnu-pozadinu-njenog-braka-ona-nije-mogla-da-pretpostavi-da-se-neko-iz-princa-pretvori-u-zver/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević, printscreen