Svet

7 Septembra, 2022 12:45

Jokićev najveći poraz je u ljubavi: Brak Nikole i Natalije na prvom ispitu

Nikola i Natalija Jokić – Brak za primer 

Nikola i Natalija Jokić zajedno su još od njegove 18. godine. Družili su se više od pola godine kada joj je priznao da mu se sviđa, ali je ostao bez njenog odgovora, posle dva meseca od početka zabavljanja ona je otišla.

Nikola Jokić i ove godine nastavlja da pomera granice i ispisuje istoriju pošto je postao prvi čovek u istoriji NBA koji je uspeo da u jednoj sezoni uspeo da ostvari 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija. O njegovom životu na terenu se zna mnogo, i prati se svaka njegova lopta i pokret, dok privatan život Nikola uspeva da sačuva od javnosti.

Pročitajte: Jokić oduševio Amerikance – Kako sam proveo leto – Ne previše uzbudljivo, samo sam osvojio srebro

Nikola je osim u košarci uspešan i u privatnom životu. Uživa sa svojom suprugom Natalijom u skladnom braku, a pre toga bili su u dugoj vezi. Njihova veza je počela 2013. godine, kada je Nikola Jokić bio osamnaestogodišnjak. Upoznali su se preko prijatelja.

– Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije – iskren je bio Nikola. Natalija takođe ništa nije pominjala. Uživala je u druženju sa Nikolom, a čak ni prvi put kada joj je priznao da mu se sviđa, nije dobio povratnu informaciju.

Pročitajte: Kostimirani i nikada srećniji – Nikola Jokić u provodu sa suprugom na gala rođendanu Bogdana Bogdanovića (FOTO)

– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – ispričao je naš košarkaš. Natalija je baš u tom trenutku upisivala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Državnom koledžu u Seminolu. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je Jokić jednom prilikom za “Gloriu”. Veoma brzo i Nikola je dobio angažman u inostranstvu, tačnije Americi gde su se ponovo sreli. Nikola i Natalija su se venčali u oktobru 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je trajao obred crkvenog venčanja.

Pročitajte: Nikola Jokić je na krovu sveta, ali krije strašnu porodičnu tajnu! Nasilje, hapšenje… OVO SU DETALJI

Kada je Nikola počeo da niže uspehe u Americi, njima su počeli da se bave i tamošnji mediji. Za Nataliju su uvek imali samo reči hvale, a ona ga je uvek bodrila sa tribina i svugde putovala sa njim. Ono što je takođe tamošnjim medijima zapalo za oko je i visina našeg proslavljenog košarkaša 213 cm, dok je njegova supruga visoka 173 cm, ali se jednom prilikom na društvenoj mreži Instagram našalila fotografijom na kojoj su ona i Nikola i gde se njemu ne vidi glava, ispod koje je napisala: “U stvarnosti, ovo je naša slika”. Naravno uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

Natalija i Nikola su postali roditelji u septembru prošle godine. Porodila u Denveru, a ćerki je par dao ime Ognjena. Jednom prilikom Nikola se svojoj supruzi i zahvalio na svemu i priznao da je kada je ćerka u pitanju i njihova mala tročlana porodica Natalija MVP.

– Zaista cenim sve što Natalija radi za nas, ona je MVP, ona je najbolji igrač u našoj porodici trenutno. Zaista cenim način na koji sve to radi, pogotovo jer je sve to novo i za nju. Prilagođava se brzo, sve radi dobro, a ja sam tu samo da pružim podršku jer se osećam zaista beskorisno tu, nemam šta da radim – uz osmeh je poručio Nikola Jokić.

Pročitajte: Sjajna vest iz Amerike – Nikola Jokić uradio ono što niko nije očekivao

O tome da je Natalija trudna nije se znalo, baš kao i sve ostalo iz njihovog privatnog života. Saznalo se tek istog leta, malo pre samog porođaja i to tako što je Nikolin otac nagovestio da Nikola neće igrati za nacionalni tim što zbog svog oporavka što zbog Natalijine trudnoće i porođaja.

Nikola je tada rekao da zbog toga što nije propustio nijednu utakmicu od kluba je dobio savet da se odmara i fizički i mentalno, a nejgov otac naveo je i treći razlog zbog kog Nikola nije igrao te godine za reprezentaciju.

– Treća velika stvar, najlepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avionom kasnije, znači moraju da idu ranije…. To su sve te stvari. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo! Uvek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi – zaključio je Branislav Jokić.

Natalija je dosta njihovih zajedničkih fotografija postavila i na društvenu mrežu Instagram, uz koje je uvek uz šale imala i lepe reči za svog supruga, pa je tako uz jednu napisala: “Voli me kao što me voliš”, a uz sledeću: “Ti ćeš zauvek biti moj”, uz emitokon srca. Postavila je i jednu fotografiju na kojoj je u drugom stanju, ali još uvek ne i ćerkicinu, ali je zato jednom prilikom i mala Ognjena viđena kako već sa samo nekoliko meseci bodri tatu zajedno sa svojom mamom koja to čini sve vreme njihove veze i za koju su i strani mediji bili u čudu kako uspeva da bude na svakoj Nikolinoj bitnoj utakmici i koliku mu podršku pruža.

Pročitajte: Preko noći – Nikola Jokić njoj nije odoleo, javnost i dalje ne veruje da je istina (foto)

Prvi veći problem u njihovoj vezi bio je kada je Natalija zbog studija napustila Srbiju, što je toliko uticalo na Nikolu koji je čak želeo i da ostavi košarku, nedavno je prepričao Dejan Milojević. Često se o njima govori kao o divu i palčici, ali je to sada već postalo normalna pojava kada su u pitanju srpski NBA centri. Na poslednjem merenju je izmereno da je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara. Dakle, razlika je tačno 40 centimetara, pa iako nije zanemarljiva, postoji jedna veća!

Boban Marjanović je visok 221 centimetar, a njegova supruga čak 60 manje (161), a oni su bliski prijatelji Nikoli i Nataliji. Američki mediji ističu njenu figuru i činjenicu da je očigledno krenula stopama momka sportiste, pa radi na trbušnjacima i održava formu kroz strogu dijetu. U SAD je ona završila i Metropolitan Stejt univerzitet na kom je 2018. godine diplomirala psihologiju. U članku Hauarda Beka iz „Bličer riporta“ daje se jedna kratka crtica iz njihovog života koja je oduševila mnoge:

Pročitajte: Tatin najslađi trofej – Ćerka Nikole Jokića prvi put u javnosti (foto)

– Moraš da gledaš karte. Moraš da gledaš sve za stolom jer svi varaju. Ne znaš ko je gori – rekao je Jokić.

– Ja ne varam – odgovorila je Natalija odmah.

– Želim da vara – rekao je Nikola i to pojasnio time što njegova braća Strahinja i Nemanja „varaju svaki put“.

Ona je uzdahnula i samo rekla:

– Oni ne znaju da podnesu poraz.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Pulsonline

FOTO: Instagram Screenshot