Brat Nikole Koja
Svet

May 12, 2023 17:00

By

Fotografija uzburkala društvene mreže: Nikola Kojo u krevetu sa ovom poznatom damom FOTO

Nikola Kojo u društvu prelepe glumice, evo o kome se radi 

Nikolu Koja u krevetu sa koleginicom Brankom Katić nije usmeren na sam taj čin već na činjenicu da je posle dužeg vremena glumica ponovo bila partnerka Nikole Koja na ekranu – ovog puta televizijskom.

Pročitajte Glumica se oprostila od voljenih – Branka Katić je sve ostavila i vratila se staroj ljubavi

Nikola Kojo u društvu prelepe glumice

ATA images

Do skoro ste ih gledali kao roditelje mladog Aljoše u hit seriji “U klinču” a taj projekat omogućio im je da ponovo budu direktni partneri nakon davno snimljenog hita “Mi nismo anđeli”.

Partnerka Nikole Koja, stoga, u ovom slučaju samo je bila televizijska ali fotografija na kojoj smo ih pre nekoliko meseci videli u krevetu zbilja je privukla značajnu pažnju. Naravno, oboje su se dosta promenili od perioda u kojem su snimali “Anđele”, ali hemija između ovog dvojca ostala je na visokom nivou, baš kao i veliki talenti po kojima su poznati.

Pročitajte Porodica se raspala – Branka Katić nemoćna da bilo šta promeni, tuga je nemerljiva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

– Veoma mi je drago što sam ponovo sa Kojom, tolike godine se volimo i podržavamo. Kao i nekada, sa njim je uvek puno smeha i zabave već na probama – izjavila je tokom snimanja prve sezone pomenute serije Branka Katić, partnerka Nikole Koja u seriji, a sudeći po popularnosti koju je ostvarenje “U klinču” dobilo gledaćemo ih zajedno i u nastavku, pisao je Story svojevremeno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images