Svet

5 Avgusta, 2022 13:47

Duplo slavlje u porodici: Braća Rokvić slave prinove, Nikola i Bojana očekuju treće dete

Nikola Rokvić i Bojana Barović očekuju treće dete

Nakon što su Marko i Sara Rokvić objavili da čekaju drugo dete, radosnim vestima u popularnoj porodici nije kraj. Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će poželeti dobrodošlicu svom trećem detetu, prenosi ekskluzivno „Republika.“ Nakon ćerkice Leone i sina Simeona, porodici Rokvić pridružiće se još jedan član, a zanimljivo je i to da je Nikolin mlađi brat Marko pre samo nekoliko dana sa javnošću podelio lepe vesti, kada je otkrio da on i njegova izabranica Sara čekaju drugo dete.

Pročitajte: Okrenuo se crkvi i molitvi – Nikola Rokvić odlazi u monahe, žena Bojana mu je dala blagoslov

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Marko i Sara nisu mogli da sakriju sreću nakon saznanja da će Despot dobiti sestru, pa su sa javnošću podelili snimak radosnog trenutka, a Sara je otkrila da im se ispunila velika želja:

Pročitajte: Bojana Barović podržava majke koje doje – Manekenka hrani bebu u salonu lepote! (foto)

– Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama – napisala je Sara uz snimak trenutka kada porodica saznaje radosne vesti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Republika

FOTO: Insatgram Screenshot