Nikolija i Relja
Svet

January 2, 2023 20:10

By

Posle priča o sukobu, Vesna Zmijanac oplela po zetu: Relja je najgori u našoj porodici

Nikolija i Relja troše brdo novca, a Vesna je otkrila i na šta

Već neko vreme se šuška da Vesna Zmijanac i njen zet Relja Popović nisu u dobrim odnosima, međutim, pevačica je to oštro demantovala, tvrdeći da oni od posla i obaveza nemaju vremena za svađu.

Pročitajte: Nije baš sve tako sjajno – Vesna Zmijanac rekla šta misli o zetu, Relja joj uzvratio istom merom 

Operacija Vesne Zmijanac

Foto: Rajko Ristić

Vesna je oduvek isticala kako se trudi da pomaže zetu i ćerki, pa tako voli da im kuva veganske obroke, pričuva unuke, ali isto tako dobro zna i kada je vreme da se skloni i ostavi ih nasamo.

Pevačica je međutim sada otkrila da Nikolija i Relja troše mnogo novca. Kako kaže, njih dvoje dobar deo novca ulažu u karijeru i izradu pesama i spotova, po čemu su joj vrlo slični.

Pročitajte: Ovakog ga nikad nismo videli, Relja Popović se gušio u suzama – Roditelji su moja najveća rana 

Rajko Ristić

– I ja sam mnogo dobro radila i spotove, to ni danas tako ne rade. Sve sam sama u karijeri plaćala i nisam žalila. Sad to isto moja Nikolija radi. Ja kad čujem koliko para daje na spotove, kažem joj da je to puno, kaže mi da sam i ja tako trošila. Ali, Relja je još gori od Nikolije, ne pitaj pošto je sve to što oni rade. Ja čak ni ne volim da slušam kad oni pričaju o tim ciframa – izjavila je Vesna za Story i otkrila da su Nikolija i Relja kada je posao u pitanju veoma slični njoj.

 

IZVOR: STORY, KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES