Nikolija Relja u sukobu
Star

31 Marta, 2022 21:08

Nikolija ostavila Relju: Ova pevačica je kriva za sve

Nikolija i Relja više nisu zajedno

Pevačica i majka dve devojčice, Nikolija Jovanović, pokupila je stvari i sa ćerkama posetila kuću svoje majke Vesne Zmijanac na Bukulji.

NIKOLIJA I VESNA

IVAN VUČIĆEVIĆ

I dok jedni logično razmišljaju da se Nikolija sklonila od gradske vreve i odlučila da vreme sa devojčicama provede u prirodi, ima i onih koji pričaju da je Nikolija ostavila Relju i to ni manje ni više nego zbog Teodore Džehverović.

Pročitajte: Vesna VRAČA po stanu! Nikolija i Relja ŠIZE!

Naime, kako kažu izvori za domaće medije, Nikolija je podržala Relju da bude član žirija jednog muzičkog takmičenja, međutim kada je saznala da je i Teodora u žiriju, stvari su se promenile.

nikolija i relja

RAJKO RISTIĆ

Nikolija i Relja u svađi zbog Teodore!

Relja je odavno imao tu ponudu i konsultovao se sa Nikolijom kao i uvek do sad. Potpisao je ugovor, dolazio na audicije, dok Nikolija nije saznala da pored Relje u žiriju sedi i Teodora Džehverović… Tada se Nikolija spakovala i otišla sa decom kod majke na Bukulju – kaže izvor za „Star“ i dodaje:

IVAN VUČIĆEVIĆ

Bio je u šoku, objasnio joj je da je njegov odnos sa Teodorom čisto poslovan i da ne treba da brine. Međutim, Nikoliji ne da đavo mira, iako zna da je Teodora u stabilnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Zna ona od ranije kakva je Teodora i da voli da koketira – kaže izvor.

Nikolija Jovanović i Relja Popović

BOJAN VUKOVIĆ

Ipak, kako Nikolija i Relja već godinama imaju odnos zasnovan na poverenju i uzajamnoj podršci, čini se da je reč samo o traču, a da je Niki kod Vesne otišla samo na mini odmor, dok je u ljubavnom, beogradskom gnezdu para sve u najboljem redu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ