bivši muž vesne zmijanac
Svet

24 Novembra, 2021 22:55

Nikolija u čudu! Vesna udarila RAMPU, nema vremena da ČUVA unuke”

Nikoliji Jovanović baš bi značila pomoć majke oko dve ćerkice, ali Vesna Zmijanac je pokazala svoj kalendar sa obavezama koji je popunjen do sledeće godine.

Nikolija u čudu zbog Vesne!

Moja majka nema slobodan vikend do februara. Divim se odakle joj snage. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti. Isto je i sa Reljom. On ima snimanja, nastupe – kaže Nikolija za Svet, koja se takođe aktivirala, pa joj je pomoć u kući i oko dece neophodna. Ali pošto na Vesnu neće moći da se osloni, moraće da angažuje neku ženu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Inače, Nikolija nedavno je imala povratnički nastup, a pred publiku izašla je kao plavuša.

Volim tako, u nekoliko godina da napravim drastičnu promenu, sad je ovako ispalo. Uglavnom su pozitivni komentari i kažu mi da sve više ličim na Vesnu. Od nje sam nasledila i smirenost. Pa, zamisli da nisam takva. Relji na svakom nastupu prilaze devojke da se slikaju, šalju poruke. Odlično znam da se nosim sa tim, to je deo posla. Da nisam takva, garant bih odlepila. Mada, i moja publika i pratioci su u mnogo većem broju žene, tako da se tu kapiramo – rekla je pevačica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ