Nova drama Miše Grofa
Svet

July 11, 2022 23:00

By

Nikolina i Miša Grof na sudu: Pišekovu će zastupati advokat koji je Vidoju pozajmio ogromnu svotu novca

Nikolina i Miša Grof na sudu, ovo su detalji

Posle iznenadne smrti Vidoja Ristovića, njegova supruga Nikolina Pišek i njegov otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, započeli su veliki sukob koji trese ceo region. Oni su izneli brojne optužbe jedno na račun drugog, a sada je Nikolinin advokat Silvije Hraste hrvatskim medijima potvrdio da je protiv Vitora pokrenut krivični postupak zbog nasilja u porodici.

Nikolina i Miša Grof – porodični sukob ne jenjava

Osim toga, u saopštenju pravnika navodi se da oni imaju saznanja o tome da je pokojni Vidoje posedovao imovinu u Srbiji koja je bila lično njegova.

Pročitajte: Miša Grof odlučan u nameri da sačuva imovinu: Zaključao luksuzan stan u Beogradu, ne da Nikolini ni da uđe

– Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze sa imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina – ispričao je Hraste za RTL.

Pročitajte: Miša Grof joj ovo neće oprostiti: Nikolina na stubu srama zbog poteza nakon navršenih 40 dana. Moj Vidoje bi to blagoslovio… (foto)

nikolina i miša grof

Foto: Ata Images

Podsećanja radi, Miša Grof nedavno je osuo drvlje i kamenje po snajki za koju je, između ostalog, rekao da je bezdušna, da je bila sa Vidojem samo zbog para, ali je šokirao sve izjavom da u sefu ima notes koji bi nju mogao da otera u zatvor! Osim što ju je optužio za lažiranje pljačke na letovanju kada im je iz sefa nestao nakit u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu, otkrio je i detalj iz sinovljevog dnevnika.

– Vidoje, kada je hteo da se veri Nikolinom, uzeo je jedan porodični prsten ruskog porekla. On je taj prsten odneo kod zlatara kako bi ga preradio. Ne znam detalje kako, on je prefasovan u novu platinu, belo zlato… Bio je četiri karata u komadu. Pazite, nikada mi nije ovo rekao, verujte, nego ja nađem zapisano u dnevniku da je Nikolina vadila dijamantski kamen. Posle jedno pet godina, nisam uspeo da shvatim tačno kada, ona je njega izvadila i prodala, a mom sinu je rekla da joj je ispao. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio. I majstori zlatari su rekli da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale jake krapne, on je nasilno izvađen i tom prilikom bio je i oštećen – rekao je tada Miša Grof.

FOTO: ATA IMAGES