Voditeljka Nikolina Pišek
Svet

18 маја, 2022 13:30

Prvo oglašavanje Nikoline Pišek, tužna i ostavljena posle svega: Najbolnije što je Una izgubila oca, a ja…

Nikolina Pišek nakon sahrane supruga Vidoja jedva je smogla snage da ovo izusti

Vidoje Ristović, Istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, preminuo je 8. maja u 44. godini, a njegova iznenadna smrt najpre je šokirala njegove bližnje, kao i javnost. Voditeljka se sada oglasila prvi put nakon sahrane i samo kratko rekla:

Pročitajte: Poslednja objava Vidoja Ristovića tera suze na oči! Evo šta je radio nekoliko sati pred smrt!

nikolina pišek

Ata images

– Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada – apsolutno nebitno – poručila je Nikolina prenosi „24sedam.“

Podsetimo, Nikolina se oglasila uoči sahrane supruga, kada je na Instagramu uz fotografije na kojima su zajedno, se od njega oprostila potresnim rečima.

Pročitajte: Nikolina Pišek se dirljivm oproštajnim pismom oprostila od supruga Vidoja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju.

Nikolina Pišek ostala je sama nakon svega a sada je pitanje kako će voditeljka dalje. Ipak, na sahrani je imala podršku Rstovićeve bivše žene Lane i njegovog oca Miše Grofa za kog se spekulisalo da nije u dobrim odnosima s Nikolinom. Navodno, njih dvoje su imali nesuglasice oko nasledstva a nkon sahrane Vidoja Ristovića isplivala j einsformacija da je pokojni istoričar svojoj supruzi ostavio sav nakit koji vredi čitavo bogatstvo.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram