Bol NIkoline Pišek
SLOMLJENA!

2 Juna, 2022 11:00

Povređena Nikolina Pišek progovorila posle svega: Sve ide u lošem smeru…

Nikolina Pišek nakon svega uspela je da izusti samo jedno

Voditeljka Nikolina Pišek prošlog meseca ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini. Kako se prethodnih nedelja pojavljuje veliki broj spekulacija u vezi njegove smrti, Nikolina Pišek se konačno oglasila na ovu temu.

Pročitajte: Bolna ispovest Nikoline Pišek posle svega: Otišla sam. Pokisla, obešenog nosa i srušenog sveta!

nikolina pišek

Ata images

Na pitanje kako sam ovih dana ne želim da dajem odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim da dajem izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima – kazala je Nikolina.

Šta god da izjavim to ode u sto smerova i uvek ispadne loše – poručila je Pišekova za „Kurir“.

Pročitajte: Nikolina Pišek se dirljivm oproštajnim pismom oprostila od supruga Vidoja

Bolna ispovest Nikoline Pišek

Bolna ispovest Nikoline Pišek

Miša Grof, Vidojev otac, otkrio je u kakvim je odnosima sa Nikolinom. On ističe da se redovno čuje sa snajkom, ali da ga ne posećuje.

Sa Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne obilazi me, šta ima da me obilazi, ona je pre dva dana otišla iz Beograda sa detetom jer dete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija baš teško podnosi gubitak oca – kazao je juče uplakani Miša za pomenut medij.

– Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa ćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je lekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve proveri – rekao je nedavno Ristović a prenesli domaći mediji.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / ATA images