Dečko Nikoline Pišek
ŠOKANTAN POTEZ

July 1, 2022 12:00

By

Miša Grof joj ovo neće oprostiti: Nikolina na stubu srama zbog poteza nakon navršenih 40 dana. Moj Vidoje bi to blagoslovio… (foto)

Nikolina Pišek skinula crninu, bruje mediji

Prošlo je nešto više od 40 dana otkako je suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo, a ona je sada skinula crninu. Naime, voditeljka se nakon 40 navršenih dana od smrti Ristovića oglasila na svom Instagram profilu i podelila sa svojim pratiocima kako se oseća. Na sebi je imala haljinu roze boje i cvetove na glavi, pomalo karnevalski.

Pročitajte: Nikolina Pišek odlazi zauvek – Poruka ispred vrata u najtežem odlučujućem momentu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Ovako sam od sada odlučila da se osećam! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet – napisala je Nikolina.

Pročitajte: Bolna ispovest Vidojevog oca – Moj sin nije preminuo od srca. Ljubavnica nešto krije, a Nikolina me ne obilazi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Vidoje je, podsetimo, preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga i svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i sa finansijskim problemima, o čemu javnost danima ne prestaje da bruji. Ipak, to što je skinula crninu naišlo jena oprečna mišljenja njenih praticala, a šta će na to reći njen svekar, ostaje da vidimo…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram Screenshot