Scandal

5 Oktobra, 2020 11:09

NIMFO Kija bez blama o s*ksu! „Loži me PREVARA, ZABRANJENO i AGRESIVNO!“

Popularna Kija Kockar nema problem da priča na bilo koju temu, a u emisiji Goce Tržan na televiziji K1 bez blama se dotakla se*sualnih pikanterija i momcima štošta poručila.

Prekida se*s kad joj se ne dopadne!

– Muškarci su najgori u oralnom se*su. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi. Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, neka se sklone odatle – ispričala je pevačica bez dlake na jeziku i otkrila kakve je sve situacije doživljavala sa muškarcima.

– Kad sam bila mlada, bilo je onih koji nisu znali gde treba. Ne znaju ni sada kad su stariji. Prekidala sam sve usred se*sa i govorila: „Ne mogu više“. Okrenem se i odem. Rekla sam jednom, sad skoro: „Da ti objasnim za buduće partnerke, to nije na dugme, ne ideš odmah u metu“. – prenosi Informer.

Kristina je otkrila i da voli filmove za odrasle:

– Nisam upoznala ženu koja ne posećuje p*rno-sajtove. Ja gledam posete bebisiterki jer sam romantična. Kul mi je bebisiterka kao dođe, pa zaplet… Očigledno me prevara loži, da je zabranjeno i malo više agresivno. Ali, to je samo ono što gledam. Nekad vraćam ono što mi se sviđa, premotavam – iskreno je ispričala Kija koja je spomenula i svog bivšeg supruga Slobu Radanovića.

– U početku veze imali smo s*ks sedam puta uzastopno, ali kada prođe neko vreme, sve se menja. Žena se zavodi od jutra do mraka. Daj mi kompliment, zavrni tu sijalicu i onda uveče, kada dođe vreme, sve može da bude super. Mene je ubijalo kada smo mi non-stop zajedno. Bilo mi je lepo, ali mi je to ubijalo želju za s*ksom. Kada smo bili u vezi, dogovaramo se kada ćemo da se vidimo i ja sam uvek spremna.

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/ ATAIMAGES/ INSTAGRAMPRINTSCREEN