svet

June 19, 2019 17:39

By

Nina Badrić želi da usvoji dete: Mnogo mogu da mu pružim, a ja nemam problem da ostanem sama


Nina Badrić iza sebe ima duge veze, brak, ali se u ulozi majke još uvek nije ostvarila. Ipak, svojom iskrenom izjavom jasno je stavila do znanja da se, negde, potajno nada da će se to desiti, ali da bi volela i da usvoji dete.

“Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije gledati. Volela bih da usvojim dete, jer mislim da jako puno mogu dati nekom malom biću. Za doneti takvu odluku čovek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No, sa druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se tako nešto više ne može dogoditi”, rekla je Nina koja ima bratanca za kojeg je jako vezana.

“Možda će neko reći da sam utopist ili romantičarka, ali zaista verujem u taj jedan susret koji vas, hteli vi to ili ne, zauvek promeni. Svako od nas zna da prepozna kad mu se to dogodi”, rekla je Nina na temu odnosa.

– Mnogi moji prijatelji imaju normalne odnose i normalne brakove. Ima tu i tuge i sreće, jer sve je to život, ali zajedno prolaze kroz sve što ih snađe – objasnila je Nina za “Gloriju”.

Kada je ona u pitanju, kaže da je to što je javna ličnost – problem.

– Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drugačije da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osetila ni toliko simpatija, ali ni predrasuda. Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osetim i njihov strah prema sebi, pitanje šta bi mi mogli ponuditi – iskrena je Badrićeva.

Nina je 6 godina bila u braku sa Bernardom Krasnićem, a ukupno su zajedno proveli 12 godina.

– Bila je to mladanačka ljubav. Kad ste mladi, privuče vas hemija, osetite leptiriće, sve vam je slatko… Ali, ima jedan Džibonijev stih koji prepoznajem kao životnu istinu – “na poljima od snova ne pušta se korenje”. Za zajednički život treba partner koji ti je prvenstveno prijatelj koji te razume i poštuje, a meni je jako važan i smisao za humor – objasnila je Nina.

Kako je zaključila, muškarac nikada ne može biti srećan, ako se oseća ugroženim pored uspešne žene, te da to vodi u dugoročnu frustraciju.

– Igram na Božju kartu, pa nemam problem da ostanem sama ako mi je tako određeno. Ako se pak dogodi susret, neka bude od Boga ili neka ga ne bude. Nisam zaljubljive prirode i mislim da sam se zaljubila u prošloj deceniji – zaključila je.

AUTOR: svet/Glorija

FOTO: svet