Scandal

6 Maja, 2021 10:15

Nisam ANTIVAKSERKA! Jelena karleuša PRIMILA vakcinu protiv korone!

Jelena Karleuša je među prvima po otvranju punkta za vakcinaciju u TC „Ušće”, u okviru nove akcije vakcinacije u tržnim centrima u Beogradu, primila „Fajzer“ vakcinu. Ona nakon primljene vakcine izjavila da ništa nije osetila.

Karleuša je na vakcinaciju došla skockana, u beloj komabinaciji sa zlatnim lancima. On je i objasnila svoje razloge za vakcinaciju u istakla da je u medijim pogrešno predstavljena kao antivakserka.

Tužno je da nam šačica nekih ljudi sa Tvitera kroji sudbinu, ja nikad nisam bila antivakser, ja sam vakcinisana i nikada u životu nisam rekla da sam protiv vakcina, ali ja stvaram kontroverzu gde god se pojavim. Nisam došla iz inata, niti imam potrebu da se pravdam, ja sam jača i ozbiljnija od društvenih mreža – rekla je ona, piše Mondo.rs.

Iz poštovanja prema zdravstvenim radnicima i žrtvama kovida i njihovim porodicama, iz poštovanja prema narodu koji zaslužuje normalan život, odlučila sam da se vakcinišem. Velika je stvar što u Srbiji možemo da biramo vakcinu – rekla je Jelena.

FOTO: ATA IMAGES