biljana jevtić
isplivala tajna

19 Juna, 2022 17:00

Ništa nije kao što izgleda: Biljana Jevtić posle 33 godine otkrila veliku istinu o braku sa Acom

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić venčali su se 1989, posle tri godine zabavljanja. Video zapisi koji se mogu naći na društvenim mrežama svedoče da je na svadbi bilo lepo i veselo, ali i da su među zvanicama bili najpoznatiji pevači tog vremena.

Biljana Jevtić otkrila veliku tajnu o braku sa Acom

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje.

Pročitajte: Biljana Jevtić: Kod mene i Ace nema krize

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Gala svadba organizovana je u Gornjem Milanovcu, odakle je Aca rodom, a veridba u Biljaninom selu Grejači, nadomak Niša. Kuma na venčanju bila je Suzana Mančić, a među zvanicama našla se i Ceca Ražnatović, koja se u to vreme prezivala Veličković.

Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš ‒ prisetila se Biljana Jeftić, a potom otkrila i malo poznat detalj. Naime, u njenim dokumentima ne piše Jevtić, već Ilić.

biljana jevtić

Rajko Ristić

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli. Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” – ispričala je pevačica za Hello.

FOTO: Rajko Ristić