svet

30 Juna, 2020 17:30

Ništa od BEBE! Dalila otvorila SALON u Bijeljini!

Dalila Dragojević definitivno više neće ulaziti u rijalitije, pa je zarađeni novac uložila u biznis. Ona uskoro otvara salon lepote u Bijeljini, a kako se pohvalila, završila je kurs za ugradnju trepavica i za vakuum topljenje masnih naslaga, dok će za ostale poslove u salonu zaposliti radnice.

ONA I DEJAN ĆE RADITI KAO KOZMETIČARI!

„Dalila je iznajmila i opremila salon po svom ukusu. U Beogradu je bila na kursu, tako da će glavni deo raditi sama, dok će zaposliti devojku za nokte i frizerske usluge. Dugo je razmišljala koji biznis da pokrene, kako da upotrebi zarađeni novac iz rijalitija, pa je odlučila da to bude salon lepote, jer i sama voli da se ulepšava.

Salon će biti u Bijeljini, pa će svaki dan iz svog mesta Gornji Šepak putovati, ali nije to mnogo daleko, tridesetak kilometara. Deki joj je velika podrška i biće joj glavni za nabavku opreme i svega što treba za salon”, otkrio nam je izvor blizak Dalili.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-svet-brena-i-boba-pobegli-za-monako-uplaseni-za-svoje-milione-novak-ne-brine-za-sebe-ali-ocajan-zbog-majke-darko-lazic-napravio-dramu-zasto-marija-ne-podnosi-bekutu

AUTOR: Jelena Vujinović

FOTO: STAR