Scandal

22 Decembra, 2020 15:20

NIŠTA OD MEZETLUKA! Darko Lazić otkazao novogodišnji KONCERT?

Prema pisanju domaćih medija, novogodišnji koncert Darka Lazića otkazan je zbog aktuelnih mera zabrane usled korona virusa koje su nedavno donete odlukom kriznog štaba u Bosni i Hercegovini.

Otkazao novogodišnji koncert zbog korone!

Naime, pevač je imao zakazan koncert u Bugojnu, a gotovo sve ulaznice bile su rasprodate. Međutim, zbog pogoršanja situacije sa korona virusom, vlasnici diskoteke u kojoj je Lazić trebalo da nastupi doneli su odluku da koncert pomere za neka srećnija vremena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Zbog odluke kriznog štaba i zabrane kretanja posle 23 sata, novogodišnji koncert Darka Lazića se pomera. Uskoro novi datum za Darkov koncert – stoji u saopštenju diskoteke, a prenose domaći mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Prema pisanju Kurira, Salko Gazić, menadžer kluba iz Bugojna potvrdio je ovu informaciju u izjavi za bosanske medije.

Koncert je otkazan, nema od toga ništa. Neće dolaziti stranci, samim tim nam je ograničen broj gostiju. Mislili smo da će biti moguće, ali eto, izgleda da od toga neće biti ništa. Objava će biti skinuta s društvenih mreža.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Podsećanja radi, na reklami za Darkov novogodišnji koncert našlo se i zanimljivo i unikatno obaveštenje a to je da svaki gost može poneti kačkavalj, kulen, suvi vrat, pečenicu, čajnu kobasicu, pršutu, kuvana jaja, kajmak, urnebes salatu, kisele krastavčice, masline, ajvar i domaći sir jer se u klubu služi isključivo piće bez hrane.

S obzirom na to da je zdravlje i sigurnost publike, a i samih muzičara na prvom mestu, verujemo da će ovaj mezetluk uz kvalitetnu muziku biti ponovo organizovan kada se situacija sa korona virusom smiri.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ