svet

October 13, 2013 12:45

By

Nisu je uplašile pretnje! Severina u Sarajevu: Niko nema srce kao vi!

seve sarajevo

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković sinoć je sarajevskoj publici u Zetri na spektakularan način predstavila svoju muzičku bajku u sklopu koncertne turneje “Dobrodošao u klub”.

Pevačica je pred oko devet hiljada ljudi održala koncert za pamćenje. Od početka do kraja je sve funkcioniralo savršeno – Severinine izvedbe, plesna koreografija, vrhunska scenografija i najvažnije od svega, odlična komunikacija s publikom koja je svojstvena samo velikim zvezdama, a Severina je večeras dokazala da to zaista i jeste.

Odmah na početku je rasplesala Zetru hitom “Italiana” koju je publika pevala uglas. Usledile su “Uzbuna”, “Lola”, “Tarapana”, “Mili moj”, tokom koje se Seve rasplakala i kroz pesmu govorila publici da je voli.

Na scenu je izvela dečaka kom je pevala, a publika je ushićeno apalaudirala i uzvikivala “Seve, Seve”…

Nakon toga je nastavila u nešto intimnoj atmosferi pevajući balade “Gade”, “Dobrodošao u klub”, “Ostavljena”, “Prijateljice”, “Pogled ispod obrva”… Tokom koncerta nije puno pričala, samo je poručila publici da je voli i da joj je drago što je večeras u Sarajevu.

Posebno emotivan trenutak desio se nakon hita “Grad bez ljudi” kada je pevačica savila glavu i počela da plače.

Publika je na to uzvratila glasnim aplauzima i uzvikivanjem njenog imena. Spektaklu su doprineli i sjajni plesači koji su svojim izvedbama ostavljali bez daha, a koncert je dodatno “začinjen” i veoma raskošnim kostimima. Sama Severina se presvlačila nekoliko puta, a u uskim korsetima je pokazala da je u savršenoj formi.

Oduševljeni fanovi na koncertu su sa Severinom pevali sve njene pesme koje je pripremila za ovo veče. Bio je ovo koncert o kojem će se sigurno dugo pričati.

Pred sam kraj zahvalila se publici. “Hvala vam što ste došli. Ja sam htela da studiram u Sarajevu, ali se desila ’91. godina. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste nahranili moje srce u ovim danima kada ono slabi”, rekla je pevačica i nastavila u ritmu pjesama “Gas, gas”, “Brad Pitt”..

http://youtu.be/HSvn2swk5Fc

Izvor: Kurir, Klix.ba