svet

March 5, 2015 20:02

By

Nisu mu dosadile glumice: Dragan Mićanović se udvara top-modelu i budućoj glumici?

dragan_micanovic

Bivši suprug Ane Sofrenović na sve načine pokušava da se emotivno približi manekenki koja sada aktivno radi u filmskoj industriji,iako ona ima dečka.

Glumac Dragan Mićanović (44) poverio se bliskim prijateljima da je zaljubljen u bivšu učesnicu „Top-modela“ Kristinu Marković (24).  Njegova „tiha patnja“ traje već godinu dana, a novinari „Blica“ su imali priliku da se u to uvere. Na jednoj žurki uspeli smo da vidimo poruke koje je Dragan slao Kristini u kojima je uporno poziva da mu se pridruži, a ona je to odbijala.

“Dragan se oporavio od razvoda sa Anom tako što se zaljubio u Kristinu. Ona sada radi u filmskoj industriji i upoznali su se preko posla. Između njih nisu najčistija posla. On nije mogao više da izdrži i poverio se bliskom prijatelju da je lud za Kristinom. Ona ima dečka, ali to može da se promeni” – otkriva obavešteni izvor.

kristina_markovic02

Kristina i Dragan se često zajedno mogu videti u gradu. Obilaze klubove, a u januaru su se obreli u Skadarliji, dok im je društvo pravila Marija Karan. Kada smo ih pozvali za komentar, i Dragan i Kristina su poručili da između njih ništa više od prijateljstva ne postoji.
“Često izlazimo zajedno, ali smo samo prijatelji” – rekao je glumac.

Kristina tvrdi da je u dugoj vezi: “Dragan i ja nismo zajedno. Imam dečka, on je producent i ne želim da ga eksponiram” poručila je manekenka koja završava FDU.

Izvor: Blic

Foto: Hello/Facebook