Svet

28 Marta, 2022 20:00

NISU SLUTILI KRAJ! Poslednje fotografije Merime Njegomir i Milutina Mrkonjića! Evo gde su se sreli!

Kada je 6. aprila prošle godine preminuo legendarni pevač Predrag Živković Tozovac, mnogobrojne poznate ličnosti okupile su se na njegovoj sahrani i komemoraciji.

Poslednje fotografije Merime Njegomir i Milutina Mrkonjića!

Među njima bili su i političar Milutin Mrkonjić kao i pevačica Merima Njegomir.

ata images

Iako se na licu političara videlo da nije najboljeg zdravstvenog stanja, niko nije mogao ni da nasluti da će i on ovaj svet napustiti samo sedam meseci kasnije.

S druge strane, Merima Njegomir je izgledala odlično, kao i uvek, te niko, pa ni sama pevačica, nije pretpostavljao da će se uskoro suočiti sa opakom bolešću, koja ju je već tad nagrizala.

ata images

Međutim, samo nekoliko dana posle komemoracije pevačica je osetila nesnosne bolove u stomaku, da bi preminula sedam meseci kasnije, od raka pankreasa.

Stomak je počeo mnogo da je boli u aprilu, išla je kod doktora koji ju je lečio od helikobakterije, koju je posledično dobila od korone. Radila je ultrazvuk i svi su bili u redu. Nekoliko puta je pitala doktora da uradi magnetnu rezonancu, jer se žalila da je „čudno“ boli. Bila je vrlo intuitivna, rekla mi je da se pribojava da se radi o pankreasu. Ali smatrali smo da doktori, koji su mislili da nema potrebe da se zrači magnetnom rezonancom, znaju najbolje. Kad su bolovi postali toliko jaki da nije mogla da jede, bez konsultacije s lekarom otišla je da uradi magnetnu rezonancu i dobila je dijagnozu – rekla je pevačicina ćerka Ljubica, mesec dana posle majčine smrti, smatrajući lekare krivim za prerani odlazak slavne pevačice.

Merima Njegomir preminula je 20. novembra 2021. godine.

ata images

Milutin Mrkonjić je u avgustu 2021. godine operisao srčane zaliske, a početkom novembra ugrađen mu je pejsmejker, ali je nažalost njegovo srce otkazalo samo nekoliko dana kasnije, 27. novembra 2021. godine.

PROČITAJTE: Sloba Radanović kupio vilu u komšiluku legendarnog pevača! Otkrio i kolika je cena nekretnine!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES