cakana
Star

16 Decembra, 2021 22:00

Njega je VOLELA pre Nebojše! Evo ko je bio Cakanin PRVI muž!

Dragica Radosavljević Cakana četvrt veka je u srećnom braku sa Nebojšom, a zbog njihove velike ljubavi mnogi su zaboravili da Negić nije Cakanin prvi muž.

On je bio Cakanin prvi muž!

Naime, Cakanin prvi muž bio je misteriozni Boris, koga je upoznala kada je imala samo devetnaest godina. Boris je bio Beograđanin, koji je jednog leta radio u Makarskoj, gde je Cakana otputovala u posetu sestri.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

S njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kad dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo, nisam više morala da živim u malom mestu… On je imao 21 godinu, bio je mlad – ispričala je ona svojevremeno za medije, pa se prisetila kako je njihova priča počela.

Sećam se da sam tu vezu krila, krila sam pisma koja sam slala mami da sam upoznala dečka koji mi se sviđa i da ću se najverovatnije udati. To je tata pronašao i ispala je opšta frka, međutim, ja sam odmah dovela Borisa da ga upoznaju. Hrabro! Nisam se udala zato što sam ostala u drugom stanju, to je baš bilo sramno u to vreme… Maju sam rodila kada sam imala 21 godinu – govorila je ona, otkrivši da sa bivšim suprugom i danas ima izvanredan odnos:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

Nismo mi imali problema u smislu neverstava, već smo se jednostavno udaljili, jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i dan-danas se poštujemo i tu smo jedno drugom za šta god da nam treba… I on je veoma dobar otac – zaključila je Cakana.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: GAJA