svet

18 Oktobra, 2016 10:22

Njen privatni život nije za javnost: Aleksandra Radović krije da je bila udata?!

aleksandra-radovic1

Aleksandra Radović se pojavila na muzičkoj sceni 2002. godine i od tada postala jedna od najpopularnijih srpskih pevačica i članica žirija „Pinkovih zvezda“, ali o njenom privatnom životu se nije mnogo znalo.

Navodno je pevačica, pre nego što je zakoračila na estradu, bila udata za kolegu iz vojnog orkestra – bubnjara Dejana Nikolića Džonija.

Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko meseci se ona pridužila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se rodila ljubav između njih dvoje. Posle godinu i po dana zabavljanja su počeli da žive zajedno, a nakon četiri godine su odlučili da se venčaju„, rekao je za „Kurir“ izvor blizak pevačici i dodaje da je Aleksandra bila ludo zaljubljena u muža.

„Aleksandra i Dejan su non-stop bili zajedno, svi su bili ubeđeni da će njih dvoje zajedno ostariti. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao. Pokušala sam da saznam šta se desilo i zbog čega je ostavila svog supruga, ali to je za nju tema koja ne sme da se pominje. Pravi se kao da se to nikad nije desilo, iako dosta ljudi zna da je bila u braku sa Džonijem„, ističe sagovornica, a prenosi mondo.rs.

Ni pevačica, ni bubnjar nisu bili voljni da komentarišu ove navode.

AUTOR: svet.rs

FOTO: svet&style