Sinovi Siniše Mihajlovića
Svet

February 3, 2023 14:58

By

Njihov dolazak nikad nije bio tužniji: Sinovi Siniše Mihajlovića stigli u Srbiju FOTO

Sinovi Siniše Mihajlovića stigli u Beograd

Sutra počinje prolećna fudbalska sezona, a prva utakmica igraće se između novosadske Vojvodine i Crvene zvede. No, ova utakmica biće znatno drugačija od svih ikada odigranih na stadionu Rajko Mitić, zato što će biti posvećena proslavljenom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću.

Iako je bilo planirano da utakmici prisustvuje cela Mihina porodica, to se nažaloste neće desiti, zbog obaveza koje imaju, ali će tu, pored brata Dražena, biti sinovi Siniše Mihajovića.

Pročitajte: Sinovi Siniše Mihajlovića slomljeni na utakmici posvećenoj njihovom ocu  – Arijana lije suze

Instagram

– Sudbina je htela da ta utakmica bude između dva njegova tima, Zvezde i Vojvodine. Da podsetim, njegova poslednja oproštajna utkamica bila je 2007. godine u Novom Sadu na stadionu Karađorđe, a ova oproštajna utkamica obleževa njega, njegov život. Biće na Marakani, nadam se pred prepunom Marakanom. Biću tamo zajedno sa Sinišina dva sina Dušanom i Nikolasom. Nažalost Miroslav, Viktorija, Virdžinija i Arijana ne mogu da dođu. Miroslav je skoro počeo da se bavi poslom kao i njegov otac, a njih tri imaju takođe poslovne obaveze koje su ranije zakazane i nije ih moguće otkazati. Jako im je žao ali kako sam rekao, biće prisutni Dušan i Nikolas zajedno sa mnom i moje dvoje dece – rekao je Sinišin brat Dražen prilikom gostovanja na K1 televiziji.

Pročitajte: Siniša je sve ove godine krio istinu – Deci je u nasleđe ostavio nešto neverovatno 

Inastagram

Sinovi Siniše Mihajlovića će sutra imati priliku da vide koliko je njihov otac voljen i poštovan u svojoj zemlji, a da su već stigli u Beograd pokazuje i fotografija koju je Mihin sin Dušan objavio na svom Instagram profilu.

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM